Gördüğümüz kadarıyla Apo'o'nun durumu iyiydi. Daha önceden mi bağlıydı ona yoksa sonradan mı bağlandı bilemeyiz ama Kid'in yanında dövüşmediği kesin. Hawkins'te dövüşmediyse eğer Kadiou vs Kid olmuştur bu durumda da Kaidou'yu 4 kişiyi ya da 3 kişiyi rahatça evire çevire dövdü demek mantıklı değil. Ha belki de dövebilir ama dövmedi ve bilemeyiz.@God
Orası öyle. Fakat dayak yiyen Kid'ın durumunu göz önüne alırsak başkası dayak yese idi o da Kid gibi perişan ve esir bir şekilde tutuluyor olurdu sonucuna varabiliriz. En azından ben böyle düşünüyorum. Buna binaen diğerleri de dövüşmekten farklı yollar izlemiş diyebilirim. Zaten fark etmez. Isterse hepsine karşı dövüşmüş olsun Kaido'da çizik yok ki hepsinin dövüşmesi Mama tarafı için daha kötü bir gelişme olurdu.
4 Süpernova. Killer da Süpernova.Kaidou 3 Supernova'nın ortasına düştü. Kaçı ile dövüştüğü belirsiz.
Kale doğru. Rokun İngilizcesi castling.Bölüm adının kale olmasını protesto ediyorum
Bildiğin canım satrancın Rok hamlesi; Google Translate çevirisi ile Kale yapıldı
3 Supernova. Killer orada değildi.4 Süpernova. Killer da Süpernova.
Smoker'a güvenim tam deyip konuyu bağlayayım.Kale doğru. Rokun İngilizcesi castling.
3 Supernova. Killer orada değildi.
Adada 4 Süpernova var demek istedim. Çoğu kişi Killer'ı göz ardı ediyor da Ki Killer orada. Kimin Kaido ile dövüştüğü meçhul zaten.3 Supernova. Killer orada değildi.