Acaba bu taklit olayı Carrot'un da tayfaya katılacağı sinyali olabilir miAhaha hunharca güldüm yorumuna kardeş.
Acaba bu taklit olayı Carrot'un da tayfaya katılacağı sinyali olabilir miAhaha hunharca güldüm yorumuna kardeş.
Tamam troll yapıyonAynı fikirde değiliz, sen Dof zayıf ancak bağlantıları güçlü diye Aokiji uyardı diyorsun ben bunun baģlantılarla bir ilgisinin olmadığını söylüyorum. Dof baģlantılarını Marineyi tehdit edecek şekilde kullanmıyor çünkü. Eğer Dofa bir şey olmasa marineye de bir şey olmayacak ama Aokiji diyor ki Marine için en büyük tehdit Dof onun peşine düşün diyor. Işini bitirebilse orada kendisi yapardı zaten. Fujinin de gücü yetmedi, CP0ın da ćapı yetmedi Sengoku da bir şey yapamadı, atarına atar yapan kimse olmadı Dofun, sadece baģlantıları deģil kendisi de acayip güclüydü çunkü.
O kartı baumu kesen arkadaş aldı ellerinden.Hala lolanın verdiği vivre kartından umudum var. Oda boşuna vermedi o kartı bizimkilere. Bu arcta işe yaramayacksa nerde işe yarayacak
Bu işe yaramayaxagı anlamına gelmez. Bi şekilde konusu açılır bişey olur. Ama bi işe yarayacakO kartı baumu kesen arkadaş aldı ellerinden.
Sanji'yi duyunca yüzünde güller açtı, ondandır.Namiye birkez daha aşık oldum. E. Oda mükemmel çizmiş.
Yaramayacak önemli olan vivre card değildi orada lolaydı.Ona da adada ne gözle bakıldığı ortada.Bu işe yaramayaxagı anlamına gelmez. Bi şekilde konusu açılır bişey olur. Ama bi işe yarayacak
Aynen. Mom alayına gidecek kadar güçlü olmalı. Ama şanssızlıklar zincirine de kurban gidebilme ihtimali var.Kaido gerçeği varken BigMom'ı bu kadar küçümsemek niye?