Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 857: Kale

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda bu sağı solu belli olmaz. O beğenmediğimiz bege, luffy yi kötü bir duruma düşürürse hiç şaşırtıcı olmaz.
 
Pekomsun plandan haberi olması ve kurtarılması , King Baumun yanında her şeyi konuşmaları ve son olarak arkalarındaki Bruleenin yanında tüm bunları konuşmaları gerek Begenin planları gerek çalınan ponegliflerin öğrenilmesi ihtimalini arttırıyor. Yani şartmıydı tüm bunları açıkça konuşmanız reklam yapmanız? :/
Bobbinin ölmeme ihtimalide yüksek yani ben öldüğünü sanmıyorum.

Ananın en çok önem verdiği etkinliğin korumasını yeni gelen bir çaylağa bırakması ve sorgulanamayacak bir izin yetkisi vermesi, acaip. Ya Mom bunlarla oyun oynuyor her şeyin farkında ya da çok Mom çok salak.

Son olarak şunu söyleyip bitireyim. Şuan düşünülen plan kusursuz bir şekilde ilerlemeyecek bence çünkü yukarıda saydığım başıboş konuşmalar ileride engel teşkil edecek. Begenin " Her şey Mugiwaraya bağlı " demesi de ayrı bir güzeldi.

Naminin yüz ifadesi de efsaneydi.
 
Aynı fikirde değiliz, sen Dof zayıf ancak bağlantıları güçlü diye Aokiji uyardı diyorsun ben bunun baģlantılarla bir ilgisinin olmadığını söylüyorum. Dof baģlantılarını Marineyi tehdit edecek şekilde kullanmıyor çünkü. Eğer Dofa bir şey olmasa marineye de bir şey olmayacak ama Aokiji diyor ki Marine için en büyük tehdit Dof onun peşine düşün diyor. Işini bitirebilse orada kendisi yapardı zaten. Fujinin de gücü yetmedi, CP0ın da ćapı yetmedi Sengoku da bir şey yapamadı, atarına atar yapan kimse olmadı Dofun, sadece baģlantıları deģil kendisi de acayip güclüydü çunkü. :)
Tamam troll yapıyon :)
 
Hala lolanın verdiği vivre kartından umudum var. Oda boşuna vermedi o kartı bizimkilere. Bu arcta işe yaramayacksa nerde işe yarayacak
 
Kaido gerçeği varken BigMom'ı bu kadar küçümsemek niye?
Aynen. Mom alayına gidecek kadar güçlü olmalı. Ama şanssızlıklar zincirine de kurban gidebilme ihtimali var.

Yine de bence senaryo belli.

Vergo nasıl Lawa Jokerin geçmişini bilmiyorsun dedi ve Joker Lawi oyduysa , Pekoms Mom'u küçümseme diyerek Bege'e spoileri verdi. Bege hüsran.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık