Vallahi ben yoruldum pes ediyorum, yazdıklarında ciddimisin değil misin onu bile anlayamıyorum.1) akainu ya dalsa onu orada yense eline ne geçecek ?
2) En güçlü dediğin adam o kadar çok yeniliyorsa ve şuan en güçlü deniliyorsa bunun tek nedeni dayanıklılığından dolayıdır.Adamı yenersin ama ortadan kaldıramazsın o kadar güçlü yapan meyve gücü ise teach kapatır yeteneğini guru guru ile ağzına ağzına vurur.
3)WB saten patates olmuş giderken meyveyi teach aldı tek artısı bu bile olsa en güçlü kişilerde ilk 10 veya 15 e kafadan girmesini sağladı.
4) Yol kitabeleri öyle herkesin bildiği bir şey değil ne malum kaidonun BM de yol kitabesi olduğunu bilip bilmediği aynı şekilde BM biliyor mu acaba diğer kitabelerden birinin kaido da olduğunu daha önceki savaşlarının toprak hazine veya ün kazanmak için yapmışlardır beklide sen yonkou olsan gidip herkese bende kitabe var diğeri de kaido da dermisin veya derler mi adamlar sır gibi saklar bilseler niye savaşmasınlar adam gidip wanoyu yakıp yıkıyor sadece bilgi almak için saten ölümsüzsün bilse BM de kitabe var gidip ne var ne yok niye dalmasın law luffye kaidoya dalma teklifi yaparken rakibimiz kaido zamanında ün ve bölge kazanmak için WB ye kafa tutmuş bir kişi diyor yanı kitabe gibi şeyleri bilseler durum daha çetin olurdu
Belki başkası gelirde seni bu konu hakkında aydınlatır.