Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 854 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bege'nin bizim tarafımıza geçmesi farklı, bizim lehimize faaliyet göstermesi farklı. Yani Bege kendi amaçları doğrultusunda hareket ediyordur ama diğer yandan bizim ekmeğimize yağ sürüyor olur. Bu hesap..

Bir sahne vardı Bege'yle ilgili. Kimliği belirlenemeyen bir cisim tarafından çekiliyordu gemisi :) Kim olabilir bunlar ? Enel ve Vegapunk için erken olduğunu düşünüyorum. O yüzden bu isim Vinsmoke ailesidir bence. Böyle bir teknoloji başka kimde olacak ? Bege de bunlarla işbirliği içindedir. Kısacası Vinsmoke'lara gelecek zarar Bege'nin de işine gelmez. Bu sebeple Bege de Vinsmoke'lar da kendi çıkarları için çalışacak ama bu bizimkilerin işine gelecek. Bu da bir şekilde Mama'nın düşüşünü hazırlayacak işte.

Bege, Caesar, Pekoms uzun süredir göremediğimiz karakterler, arcın gidişatına nasıl etki edecekler acaba. Katakuri'yi de hala göremedik, ondan 1.3 milyar civarı bir ödül bekliyorum, Oda sanırım düğüne saklıyor kendisini.

Haftaya ara yoksa mutluyuz.

Daha bir tane davetli görmedik, bu arc niye diğer karakterleri göstermiyor. Önemli davetliler en kötü çocukları falan görseydik. Plan için hazırlanmış ekibi falan yoksa Ana düşmeyecek mi? Prometrus hiç yaralanmamış olayı da klasik abartı. Ana hiç güçlü biriyle karşılaşmamış o zaman.
Brook, Prometheus'a daha kolay etki edebiliyordur. Bir antilik durumu çıkacak gibi.

Daha geçen bölüm dedi Mom bu üçünü kendi ruhumla yaptım onlara birşey yapamazsın diye. Bu bölüm Brook çizmiş dedi Prometeus'u.

Big Mom düşecek mi la yoksa. Prometheusu brook Zeusu nami şapkayı sanji Mom'i da Luffy alcak herhalde. Yaralamis Brook reis. :) Sanjide sonunda bir hareket bir sey yapabildi. Bölümde daha da çok detay olur inş biraz az geldi bana sanki. :(
Şapka Chopperin olmalı bence
geçenlerde bir arkadaş "BigMom gerçekten vs atmak istese Brook tuzla buz olur." demişti. Ben de " Oda Brook'un meyvesinin aslında ne işe yaradığını göstermeye çalışıyor." demiştim. Galiba haklı çıktım. Brook'un bu ark sonunda ruh zombisi oluşturma Power Up'ı alabileceğini umuyorum. Belki de ilerleyen zamanlarda.

Raporlar Luffy'nin aynı aptallıkla tekrar yakalanmaması için olsa gerek. Senaryo tekrarının önüne geçiyor. Luffy durumun vehametinin farkına varıp Filo komutanlarını haberdar etmek isteyebilir. Baratie'yi kurtarmaları için. Bartolomeo'yu düşünüyordum hala da öyle düşünüyorum. Şuan adada Luffy hariç kimse o filodan haberdar değil. O yüzden sadece Luffy'den umut ediyorum. Aptal bile olsa...

Hajrudin'i adaya bekliyorum...
East blueyu bilmesi açısından mantıklı ama bartolomeo ,Zeffi koruyamaz Zeff bartoyu korur bence.
Bigmom düşmez.
Bege sayesinde yazıtı çalacaklar ve kaçacaklar.

Sanji şu an gösterdikleriyle zaten Bege gücünde bir adamdır.
Bege kolaylıkla Pokems'i yenmişti Sanji'de bu adamı yenmiş gözüküyor.
Gen uyandırırsa ve okoma kenpo ile de zaten farkını açar.
bege sırtından bir ordu adamıyla pekomsu vurunca kolayca yenecek kadar güçlümü oluyor ? Bege shabondyde kendi adamını öldürmüştür ve pekomsa yaptıkları ile tayfa ile uyuşmaz ,anca karasakalin adamı olabilir .

Brook savaşında tecrübe kazanmıştır bir daha savaşırsa nereye ne şekil saldıracağını iyi biliyordur.puding mal gelene geçene anlatıyor ne yapacağını,BM geleni geçeni öldürdüğünden kimse kadına kötü haber veremiyor.Herkes yaşıyor aynalar sayesinde acaba luffynin ordusunu adaya çekebilirler mi? 8 kaptan gelse düğünde ağza burna dalsalar luffy meydan savaşı isterim deyip yenilse :D:D:D

Sanji Luffye bentoyu götürsün artık Luffynin bekleyeceği yerde belli.Tam bentoyu yerkende Gin gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık