Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 854 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yonkou adasına saldırıp alacağını alıp kaçabiliyorsan daha ne istiyorsun. Tayfa şu an Mom u alamaz. O yüzden oyalamaya oynayacak bundan sonra.

Sanji adamsızlıgını gösterip yemek yiyen adama vurmuş.Ayakları kırılmıstır yine ben okama'lardan kırık ayakla kaçtım sendenmi kaçamıyacam diye koşmaya başlamıştır bile bundan sonra o yakışır.

Çöp Brook bu güne kadar hasar almamış bulutu çizerse, aksi düşünülemez. Ana gidici, inş. Luffy ağzına ağzına vursun. Yıllar sonra Lufy'yi destekliyoruz, yüzümüzü kara çıkarmasın.
Ruh tabanlı bir hasardır. Normal o da.
Luffy Bigmom'ın karşısına çıkarsa fena dayak yer. Benden demesi.

Bobbin tek yememiştir. Tamagoda ikiye bölünmüştü ama neler çıktı adamdan. Bobbinde kalkıp güzel bir savaş verir Sanjiye karşı.

Big Mom'ın sadece görünen gücü onlar beyler. Eğer ki tüm gücünü görürsek anlarsınız neymiş gücü diye. Prometheus yaralansa bile çok önemli değil. Brook ciddi bir zarar veremez Mom'a. Dof'tan ne güçler çıktı. En son bütün adayı ipe çevirdi Uyanış açtı.

Az bekleyin Prometheus yara almışsa bile bütün gücünü görmüşüz ve büyük bir gücü eksilmis gibi yorumlar yapılıyor.:(

Bobbin neye dayanılarak en güçlü ilan edilmişti bilmiyorum. Belki de kılıç ustası diye. Ama en başından beri öyle aman aman bir güç beklemiyordum. Öyle gibi de duruyor. Bir de Luffy'i alıyordu en son.

Alsın alsın da neye dayanarak? Sonra bunları söyleyince fan oluyorduk? Eee şimdi sen ne oluyorsun ben ne oluyorum su bölüme göre? Neyse az daha bekleyelim ne neymiş tam görek. Ama bazen bazı şeyler kendini belli eder....

Ruh tabanlı bir hasardır. Normal o da.
Luffy Bigmom'ın karşısına çıkarsa fena dayak yer. Benden demesi.
Olsun son vuruşu Luffy yapsa yeter. Luffy bu, ne yapacağı hiç belli olmaz. Kendinden belki 100 kat güçlü kişileri yenerek buralara geldi. Şimdi karşısında ismi büyük biri var sadece güç farkı belkide hiç bu kadar az olmamıştı. Hakisiz logia avlayan çocuk bu. @Alpamis Sen ne diyorsun, Ana'yı indiremez diyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık