Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 854 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçenlerde bir arkadaş "BigMom gerçekten vs atmak istese Brook tuzla buz olur." demişti. Ben de " Oda Brook'un meyvesinin aslında ne işe yaradığını göstermeye çalışıyor." demiştim. Galiba haklı çıktım. Brook'un bu ark sonunda ruh zombisi oluşturma Power Up'ı alabileceğini umuyorum. Belki de ilerleyen zamanlarda.

Raporlar Luffy'nin aynı aptallıkla tekrar yakalanmaması için olsa gerek. Senaryo tekrarının önüne geçiyor. Luffy durumun vehametinin farkına varıp Filo komutanlarını haberdar etmek isteyebilir. Baratie'yi kurtarmaları için. Bartolomeo'yu düşünüyordum hala da öyle düşünüyorum. Şuan adada Luffy hariç kimse o filodan haberdar değil. O yüzden sadece Luffy'den umut ediyorum. Aptal bile olsa...

Hajrudin'i adaya bekliyorum...

Hemen Sanjiden tekme yedi diye çöp yapılmış forumda Bobbin. Bu adam komutanlardan sonraki en güçlü adam çıkacak bence.
Eğer aradan çabuk çıkarsa Sanjinin reyizliğindendir.
Bu arada. Brook haberi sıkıntı. Adam Momun yanındaydı gerçek değildir umarım.

Amma abartıldı ha şu Bobbin. Sanji la burada bahsettiğimiz. Bırakın da tekmeyi geçirsin bir zahmet.

Aslinda Oda yolu yavasca ciziyor.İki secenek veriyor bize ya bizimkiler komple ayna dunyasindan tuyup gidicek ve karisan adayi bir baskasi indirecek yada bizimkiler yine ayna dunyasi yardimiyla dugun gunu meydana atlayacak. Arc in sonuna yavas yavas geldigimize gore ve Wano yu da dusunursek ilk ihtimal biraz VS ve adrenalinle bezenerek gerceklesebilir.

Ya geçen bölüm yada önceki bölüm söyledim o yemeğin Luffyye gideceğini en başından beridir yonkoda en zayıf halkanın Big Mom olduğunu düşünüyordum Brook gibi bir çöp (yonkoya göre) o buluta zarar verebiliyorsa, Shikinin 2.kez hezimete uğraması gibi Momda hezimete uğrayacak demektir

Ya geçen bölüm yada önceki bölüm söyledim o yemeğin Luffyye gideceğini en başından beridir yonkoda en zayıf halkanın Big Mom olduğunu düşünüyordum Brook gibi bir çöp (yonkoya göre) o buluta zarar verebiliyorsa, Shikinin 2.kez hezimete uğraması gibi Momda hezimete uğrayacak demektir
Geçen bölüm Mom düşmeyecek diyenlere yaramıştı. Bu bölüm düşecek diyenlere :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık