Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 854 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prometheus en son sapasağlamdı. Bu bölümde mi yaralanıyo anlamadım. BM için verilen raporlara göre herkes çaresiz, safdışı, kontrol altında veya ölü. Bobbinin bi espirisi yok bence. Ortalama bi pekoms kadar bence. Elinde kılıç var diye ciddi bir rakip sanmıyorum. Sanjinin yemek sepetini Bobbinden alması, o sepetin nereye gideceğine dair açık bi mesaj. Tüm tayfa çaktırmadan adadan sızacak diyelim. Ceasar için nasıl bir kurtuluş olacak bi türlü çözemedim. Kalbide büyük oğlanda.

İki ihtimal gözüküyor. Mama'ya giden raporlar düğün zamanı Sanji'nin kaçırılması için bizimkilerin lehine olacak ya da bu raporlar sayesinde Mama rahatladım deyip düğün zamanı bizimkilerin hep birlikte ortaya çıkmasıyla bir şok yaşayacak.

Bobbin üzdü. Sanji ölü balık kıvamından çıkıp çırpınan balık kıvamına gelmiş. Ümit verici diyelim. Kim ne derse desin Brook'un gücü Mama'ya ya da onun tarafından oluşturulmuş güçlere ters. Ruh Kralı..

Bu manyak kız neden herkese planını anlatıyor yahu. Daha geçen bölüm Brooks var diye Mama'ya özel konuşalım diyen kişi değil mi bu ? Dengesiz midir ne ? :artiz:

Big Mom düşecek mi la yoksa. Prometheusu brook Zeusu nami şapkayı sanji Mom'i da Luffy alcak herhalde. Yaralamis Brook reis. :) Sanjide sonunda bir hareket bir sey yapabildi. Bölümde daha da çok detay olur inş biraz az geldi bana sanki. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık