Indirsin artık yav. Bir daha nereden bulacak komutan da indirecek ? Smoothie'yi pataklasa kadınlardan intikamını alırdı, İyi olurdu. Hem o uzun bacakta var sanki tekme mekme.Bu Okama kim, komutan indirmek kim
Indirsin artık yav. Bir daha nereden bulacak komutan da indirecek ? Smoothie'yi pataklasa kadınlardan intikamını alırdı, İyi olurdu. Hem o uzun bacakta var sanki tekme mekme.Bu Okama kim, komutan indirmek kim
Sana kalsa gökten yağmur düşse sebebi Luffy, adam şansı sayesinde öğrendi ve gidebilirdi gitmedi bu kadar basit çünkü Luffy var bak bu bölümde bunu net gösteriyor.Sen hala burda mısın? Big Mom'ın bile planı buymuş. Birlikte konuşuyorlar bunu Puding ile. Ayrıca Sanji'nin bu arc resmen hazırladığı yemeği Luffy için hazırladığını görmüş olduk. Bilinçaltı buna işaret etmiş. Hazırladığı yemeği Puding'e götürürken şansa Puding'in nasıl biri olduğunu görüyor. Luffy onlar bu adada olduğu ve hatta Puding'in gerçek niyetini bildiği halde hala daha ölmeyi düşünüyor. Geri dönemem felan diyor.
Luffy bu adada olmasa yani şu an ki olaylar yaşanmasa Puding'in gerçek niyetini belkide öleceği ana kadar bilemeyeceklerdi. Bilse bile hala daha Sanji'nin Luffy ve tayfanın yarısı adada olduğu halde ölmeye niyetli olduğunu görüyoruz. Durum böyleyken Sanji kurtulurdu demeyin artık. Her geçen bölüm daha da yanılıyorsunuz çıkan bölümlerle neyin savunmasındasın hacı?
Luffy burda olduğu halde böyle yalnız ve umutsuz hissediyorsa Luffy onlar olmasa bu adam kendini bile öldürürdü.:S Sanji'yi bu kadar umutsuz çizdiği için Oda'ya nalet olsun. Bu adam böyle değildi.
Senin fikrin değişmeli. Ben sana senin dediğin ihtimalini gerçekleştiği sıra bile Sanji de bir değişiklik olmayacagini kanıtlıyorum.Sana kalsa gökten yağmur düşse sebebi Luffy, adam şansı sayesinde öğrendi ve gidebilirdi gitmedi bu kadar basit çünkü Luffy var bak bu bölümde bunu net gösteriyor.
İşin basiti Sanji her halükarda şansı ile öğrenebilirdi çünkü zaten kardeşi şüpeleniyormuş.
Neyse senin fikrin değişmez benim fikrim de öyle.
Sanji'nin bu hale gelmesinde Luffy'nin adada olmasının hiç payı yok mu sence ? Adam kaptanını dövüyor ve Nami'yi umursamıyor gibi davranıyor. İşin özeti tayfasız bir Sanji'nin bu adada bu kadar büyük depresif takılacağını bile düşünmüyorum.Senin fikrin değişmeli. Ben sana senin dediğin ihtimalini gerçekleştiği sıra bile Sanji de bir değişiklik olmayacagini kanıtlıyorum.
Çok daha depresif olurdu. Bundan da eminim. Kurtulmak aklına bile gelmezdi Sanji'nin. Luffy'nin sözleri maceralarının devam ettiğini söylemesi felan bunlar aklına gelecek görürsün. Ki Luffy'nin seni burda bekliyorum demesi bile aklına geldi de sonrasında ben ne yapıyorum dedi bir anlık.Sanji'nin bu hale gelmesinde Luffy'nin adada olmasının hiç payı yok mu sence ? Adam kaptanını dövüyor ve Nami'yi umursamıyor gibi davranıyor. İşin özeti tayfasız bir Sanji'nin bu adada bu kadar büyük depresif takılacağını bile düşünmüyorum.
Kimi tekledi? Fakir Chopperi ben bile teklerim.Nami Swan ın gücünü görün artık tek attı geçti.