Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 854: Ben Ne Yapıyorum?

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

• İyi

• Orta

• Kötü

• Çok Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen bölüm daha ortada herşey adam gitmek istese gidecekti işte kalmak için ne sebebin var diye sorulmuştu bu bölüm görüyoruz sebebini Luffy için kalıyor. Hala neyin hikayesindesin :artiz:
Keşke öyle olsaydı. Daha bu bölümde bile kendini ölmeye şartlandırmış haldeydi. Son anda bir anlık refleksle Bobbin'i tekmeleyip karar değiştirdi. Alacağın olsun Oda. Sanji'yi bu hallere düşürdün ya ne diyeyim ben sana.

Keşke öyle olsaydı. Daha bu bölümde bile kendini ölmeye şartlandırmış haldeydi. Son anda bir anlık refleksle Bobbin'i tekmeleyip karar değiştirdi. Alacağın olsun Oda. Sanji'yi bu hallere düşürdün ya ne diyeyim ben sana.
La adam ne hale düşmüş, daha geçen bölüm annesinin ölmesine sebep olduğunu öğrendi gülüp eğlenmesini mi bekliyorsunuz. Adam varlık yokluk hesabı yapıyor.

Geçen bölüm daha ortada herşey adam gitmek istese gidecekti işte kalmak için ne sebebin var diye sorulmuştu bu bölüm görüyoruz sebebini Luffy için kalıyor. Hala neyin hikayesindesin :artiz:
Sen hala burda mısın? :D Big Mom'ın bile planı buymuş. Birlikte konuşuyorlar bunu Puding ile. Ayrıca Sanji'nin bu arc resmen hazırladığı yemeği Luffy için hazırladığını görmüş olduk. Bilinçaltı buna işaret etmiş. Hazırladığı yemeği Puding'e götürürken şansa Puding'in nasıl biri olduğunu görüyor. Luffy onlar bu adada olduğu ve hatta Puding'in gerçek niyetini bildiği halde hala daha ölmeyi düşünüyor. Geri dönemem felan diyor.

Luffy bu adada olmasa yani şu an ki olaylar yaşanmasa Puding'in gerçek niyetini belkide öleceği ana kadar bilemeyeceklerdi. Bilse bile hala daha Sanji'nin Luffy ve tayfanın yarısı adada olduğu halde ölmeye niyetli olduğunu görüyoruz. Durum böyleyken Sanji kurtulurdu demeyin artık. Her geçen bölüm daha da yanılıyorsunuz çıkan bölümlerle neyin savunmasındasın hacı?

Luffy burda olduğu halde böyle yalnız ve umutsuz hissediyorsa Luffy onlar olmasa bu adam kendini bile öldürürdü.:S Sanji'yi bu kadar umutsuz çizdiği için Oda'ya nalet olsun. Bu adam böyle değildi.

Her arc sonunda olduğu gibi luffy yokmuş gibi davranırlar BM germayi yok eder tayfa kaçar wanoda olacak bir savaşa kadar BM bizimkileri ölü olarak bilir.Düğünde açılacak sandık BM nin tüm planını bozar bu arada sanjiyi ve bacısını ayna dünyasına alirlar anahtar teslim kaçış planı

Bana göre işin en saçma gelen tarafı koca imparator böyle bir entrika ile anca germayi yok edebilecek direk dalsa şansı çok yok galiba:ühü::ühü::ühü:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık