900 diye biliyorum :=)Kayıp 900 yıl mı?
100 yıl değil miydi o?
900 diye biliyorum :=)Kayıp 900 yıl mı?
100 yıl değil miydi o?
http://tr.onepiece.wikia.com/wiki/Karanlık_Yüzyıl900 diye biliyorum :=)
900 yıl önceki "boş asır"da diyor. Attığın videoda bile bir asırdan bahsediyor yani.komple geldi bana
Hasta çünkü. Son kez tayfayı topluyor ve denizleri geziyor. O arada Raftel'e de varıyor. Bir ayağı çukurdayken ve Luffy gibi kimseyi doğru düzgün yanına çekememişken nasıl bir şey yapsın?Raftel yolun sonu benim anlamadığım kayıp 900 yılı öğrenince roger niye hiç bir şey yapmadı? gerçekleri öğrenince böyle dünyanın ... deyip gitmiştir. Luffyde öğrenince belki oda öyle yapar yada herkese hesap sorar.
Ben Sanji'nin o lafını ''artık kaçarı yok, sen de bu işin içindesin Luffy'' şeklinde yorumladım. Bizimkileri işe karıştırmamaya çalışıyordu ama artık onlar için de işten kolay sıyrılma ihtimali kalmadı Sanji için. Yani tayfaya geri dönmeyeceğim şeklinde yorumlanacak bir cümle değil benim açımdan.Sanji mal değil. Ama senaryo gereği, diğer bir deyişle Oda'nın itelemesi gereği tayfaya tekrar geri dönemeyeceğini düşünüyor ise ki bence bunu düşünmesi mangakanın huyunu bildiğimden gayet olası... Sanji'nin ''bu işin geri dönüşü yok'' cümlesinin altında yatan tek düşünce:
- ''Artık tayfaya geri dönemem. Tayfaya geri dönemiyorsam tutunacak hiçbir dalım kalmadığı gibi yaşamak için bir sebep de kalmamıştır. Allah ne verdiyse yüklen koçum Sanji'' dir.
Pedro'nun dinamitleri gibi patlayacak Sanji. Umarım
Ana karakter olmasa üç gün yaşamayacağı dünyada kk olmasından daha iyidir önüne geleni hakkıyla dövebilmesi Hadi şonen diye hoş görülür ama manga gitgide şonenlikten parodiye dönmeye başladı iyice :/İyi ki Oda yazıyor seriyi ya. Bir başkası yazsa herkesi pata küte döven bir lavuk olacaktı Luffy. Onun yerine yeri geldiğinde dayağını da yiyor oturuyor. Dünya'ya karşı çıkacak olan adamın mecburen müttefiği de bol olmak zorunda. Helal Oda.