Üye silindi 2781
Anladım,emeğime teşekkür ettiğin için çok mutlu oldum.Eleştirin içinde teşekkürler :') Umarım itici olduğu düşünceni ileride yok edebilirim.Yabancı kanallardaki konuşma tarzı
Anladım,emeğime teşekkür ettiğin için çok mutlu oldum.Eleştirin içinde teşekkürler :') Umarım itici olduğu düşünceni ileride yok edebilirim.Yabancı kanallardaki konuşma tarzı
Oda o kadar iyi ters köşeye yatırdı ki insanlar hala inanmamakta ısrar ediyorÇünkü bir bölüm öncesinde büyük bir çoğunluk bu kızın kendini feda ederek düğünü bozacağına inanmıştı.Kendi oyununu hazırlıyor da şu kızın kötü olmadığını savunmayın. Öyle bir sıfatın kötü olmama gibi şansı yok. Bildiğin kaçığın teki işte.
Yok hani çizimleri görmemiş olsam bir şey vardır derdim işin içinde. Ama Mangaka resmen içindeki kötülüğü çizime resmetmiş. Ben o sıfatta daha önce hiçbir kadın karakter görmedim. BM'nin kendisinden bile daha korkunç sıfata büründü. Sayko resmen.Oda o kadar iyi ters köşeye yatırdı ki insanlar hala inanmamakta ısrar ediyorÇünkü bir bölüm öncesinde büyük bir çoğunluk bu kızın kendini feda ederek düğünü bozacağına inanmıştı.
Okuduğumda aynı tepkileri verdim ben de. Gerçekten Linlin'den bile daha korkunç bir tipleme.Yok hani çizimleri görmemiş olsam bir şey vardır derdim işin içinde. Ama Mangaka resmen içindeki kötülüğü çizime resmetmiş. Ben o sıfatta daha önce hiçbir kadın karakter görmedim. BM'nin kendisinden bile daha korkunç sıfata büründü. Sayko resmen.