Uzun bi aradan sonra çok çok güzel bi bölüm daha geldi, Tebrikler Oda Sama, vs attıramıyorsun ama arada böyle yağlı bölümler çıkarıyorsun
Bütün bölümler bu bölüm gibi çıkacaksa ayda bir bölüm çıkarması bana yeter, hem hızlıydı hem doluydu.
Sanji şu saaten sonra ne eder ne yapar hiç tahmin edemiyorum. Zoro olsa dalar, Luffy olsa dalar derim ama Sanji nasıl dalacak kestiremiyorum, kestiremeyince hem daha eğlenceli hem daha tehlikeli oluyor
Luffy uzun zamandır ahmak ahmak konuşarak canımızı sıksa bile bu bölüm söyledikleriyle tekrar büyük bi toparlanma gösterdi. Söylediği Sözlerin bir kısmı, Zoro'nun söyledikleriyle bire bir aynı olması ve çok fazla aynı sözleri söylemeleri aslında baya baya benzer olduklarını gösteriyor. Bu bölümle gene bi perçinlenme oldu.
Yağan yağmur, Luffy'nin sinirlenip etrafı darmadağın etmesiyle geldi bence, çünkü Pedro vs atarken bulutlar yavaş yavaş toplanıyordu ama ardından gelen şimşekler Sanji'nin hakisi
Sanji güçlenmeyi kafasına takarsa karşısında üç beş kişiden başkası duramaz, Aşk adamının artık güçlenmek için ve gücü arzulamak için bence baya baya isteğinin bu bölümle beraber olması gerekiyor.
Pedro, yumurtadan çok daha güçlü ve Adam, eee Carrot'un bir iki boy büyüğü böyle olmalıydı