Bigmom'ın Tamagoyu şimdiye kadar yememesi oldukça şaşırtıcı. Belki de yiyordur. Tavuk gibi her gün içinden 1 yumurta akı çıksa Linline kahvaltı niyetine
100000 tane ekstra yetenek de çıksa Pedro eski hesabı kapatacak bariz bu.Böyle Tamago'dan ekstra yetenekler çıkarsa Pedro biraz zor yener gibi.
Katı,sıvı az pişmiş yapiyorsa kesilmemiştir.Tamago nun yumurtası çıktı artık la
ama flashback i hatırlayan kendisiydi pudingin.madem kötü bişey yapacak lolanın kaçması neden aklına gelsinki. oda bence bişeyler daha saklıyor puding içinHerkese öyle davraniyor demişler. Gerçek yüzünü göstermiyor, Big Mom dışında kimse bilmiyor yani.
Puding tahminlerin müthişti haklısınNasıl Lufy fanı oldunuz siz, o yıldırımlar bas baya Luffy'nin öfkesinin dışa vurumu. Tahminlerim beni yanıltmaz.
Bana da öyle geldi. Korku filmlerinde öfkeyi ya da korkuyu şekillendirmek için gök gürler falan. Buda böyle bir şey gibi.Nasıl Lufy fanı oldunuz siz, o yıldırımlar bas baya Luffy'nin öfkesinin dışa vurumu. Tahminlerim beni yanıltmaz.
Yaşamak, yaşatmak vb. durumlar için kendi parçalarından vazgeçiyorlar bu gayet onurlu bir davranış. Etkisini kaybedeceğini sanmam. :/Pedro elektrikle sahanda yumurta pişirecek belli ama sonra ne olur onu bilemedim. Zira etrafı sarılı. Zaten yıllar önce de gözünü almış Tamagonun. Kendi gözünü de kendi çıkarmış.
Not: Zeff, Fuji, Pedro, Luffy, Kyros, Zoro. Kendini kesmek, gözünü falan çıkarmak resmen geleneksel oldu yahu. Aynı durumu bundan sonra da sürekli kullanırsa okuyucudaki etkisi azalır.
Bu konuda katılıyorum, büyük bi cesaret örneği aynı zamanda. Ama aynı bölümde iki tane olunca ve tekrarlanınca bilemedim. Elbette etkisi olur ama olağan bi şey olursa azalır o etki.Yaşamak, yaşatmak vb. durumlar için kendi parçalarından vazgeçiyorlar bu gayet onurlu bir davranış. Etkisini kaybedeceğini sanmam. :/