My family diyor kanından olanlar falan yani. Bütün charlotteler biliyordur.Herkese öyle davraniyor demişler. Gerçek yüzünü göstermiyor, Big Mom dışında kimse bilmiyor yani.
My family diyor kanından olanlar falan yani. Bütün charlotteler biliyordur.Herkese öyle davraniyor demişler. Gerçek yüzünü göstermiyor, Big Mom dışında kimse bilmiyor yani.
Herkese öyle davraniyor demişler. Gerçek yüzünü göstermiyor, Big Mom dışında kimse bilmiyor yani.
Gündüz gündüz ne rüyası bu bende merak ediyorum. Dövmeli Usopp mantığında bir adam eldeki verilere göre.Yada en kötü korkak dedikleri Teach ile aynı mantalitede.Böyle adamlar değil mekan basmak kapıdan içeri bakmazlar. Gerçi teach çıkarı varsa yapar ama devrimciler buna cesaret edemez.Olay çıkarmak onlar için tehlikeli.Adam BB den topuklamış. Kendi yerini terk etmiş. Nereye Big Mam ın bölgesine geliyor.
Çünkü kimsenin teq yediği falan yok. :S Dövüş daha yeni başladı. Pedro'nun kestiği Tamago'nun zırhı ya da kuklası falandır, tıpkı Cracker'inki gibi xDİşin ilginci kimse sahanda yumurta olduğu için Tamago'ya tek yedi demedi. Genelde forumdakilerin ilk düşündüğü şey tek atma ve tek yeme mevzuları oluyor. Nasıl bölümse artık dövüş sevenler bile boşverdi orayı.
Tabi bitmemiştir de, diyim dedim.
En kötü işte bizimkiler kaçar adadan Teach basar alır Linlini o kadar müttefikte Teach e kalır. Hem şeytan meyvesi avlamış olur.Gündüz gündüz ne rüyası bu bende merak ediyorum. Dövmeli Usopp mantığında bir adam eldeki verilere göre.Yada en kötü korkak dedikleri Teach ile aynı mantalitede.Böyle adamlar değil mekan basmak kapıdan içeri bakmazlar. Gerçi teach çıkarı varsa yapar ama devrimciler buna cesaret edemez.Olay çıkarmak onlar için tehlikeli.
Böyle Tamago'dan ekstra yetenekler çıkarsa Pedro biraz zor yener gibi.İşin ilginci kimse sahanda yumurta olduğu için Tamago'ya tek yedi demedi. Genelde forumdakilerin ilk düşündüğü şey tek atma ve tek yeme mevzuları oluyor. Nasıl bölümse artık dövüş sevenler bile boşverdi orayı.
Tabi bitmemiştir de, diyim dedim.
Tamago nun yumurtası çıktı artık laBöyle Tamago'dan ekstra yetenekler çıkarsa Pedro biraz zor yener gibi.