Bence Zoro yaklaşıyor adaya ondan olabilir yıldırımlarEvet Luffy.
Bence Zoro yaklaşıyor adaya ondan olabilir yıldırımlarEvet Luffy.
Zoro yıldırıma en uzak kişi hacı.Bence Zoro yaklaşıyor adaya ondan olabilir yıldırımlar
G4'e geçse çivi falan kalmazda neyse işte senaryo gereği. G4'te Dofun iplerini parçalıyordu.Yalnız çiviler sağlammış ha. Nasıl ayrılamıyor anlamadım şuan.
Sonunda benimle aynı fikirde olan birini buldum "BigMam iddaalarında" BM nin ineceğini hemde BlackBeard tarafından ineceği iddaasında bulundum bakalım.uzun zaman sonra hiç düşünmeden cok iyiye bastım
- puddingin olayı sanjiye resmen zaten yıldırım carpmısa cevirmiştir.
- luffy cok ciddileşti. alayına gider bu saatten sonra, sanjide cıldırma modunda üstüne birde bege, vinsmokelar ve jinbeiyi eklersek, linlin düşmese bile cok kötü bir hale düsürülecek ve bizimkiler bu adadan cıkacak belli oldu.
ben e.odanın yerinde olsam bizimkiler burdan kacırır. teachi linline cöktürtürüm. bos kalan yonko koltugu içinde halk hasırsapkaları haykırsın
- sonra tamagonun ve pekomsun ödüllere bakarsak, gercekten yonko inmesi uzak duruyor. yonkolar ve tayfaları cok güclüler. bir yonkonun gücü gercekten olaganüstü.
- en nihayetindede pedro-sama... valla uzun zamandır böyle adamın hammaddesi görmemiştim. mink olarak e.oda carrotu bize yamadı gibi duruyor ama keske jinbeiyle birlikte pedroda gelse. tayfa o zaman saglam olur.
Muhtemelen meyve yeteneği ile ilgili. Sugar gibi bilinci kapanmadan kurtulmak zor sanırım. Ya da başka biri zorlayıp çıkarabilir mi muamma.Yalnız çiviler sağlammış ha. Nasıl ayrılamıyor anlamadım şuan.
Kitaba bilgiyi nasıl yazarsan öyle kalıyor galiba. Kitabın solunda ikisi ile ilgili bilgiler var. Yoksa o çiviler tutmaz Luffy'i.Yalnız çiviler sağlammış ha. Nasıl ayrılamıyor anlamadım şuan.