Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 850 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır olayları tetikleyen kişi Bege olabilir. Şimdi Bege BM ın adamlarından biri. BM ın çapını adamlarını gücünü kudretini çok iyi biliyor diyebiliriz. Ee saf bir karakterde değil planlı birine benziyor. Pekoms seviyesi adamlarıda tekleyecek bilemedin 2 leyecek bireysel güce sahip bu az buz bişey değil. Yani işin özü bu adamın gerçekten iyi bir planı varsa ve germa ile bizimkileride olaya dahil ederse bir ihtimal neden verilmesin. Üstelik Jinbei falanda var. Ben sadece BM ın bireysel olarak kaybedeceğine inanamıyorum inme hususunda. Luffy desen Crackerle olan dövüşü belli onun Anası onun 2 katı gücünde desek Luffy nereye younko alıyo ?
Bage pokemons olayinda bir nevi arkadan vurdu.Bigmom insin diye başkalariyla ittifak kurabilir.Ancak benim tahminim orda bigmom un karsininda denk bir güç yok luffy krakeri yendi ama bigmom ile kıyaslanamaz bence 3 komutan birlesip dalsa bile bigmom inmez. Şuan en ideal rakip kaido zamaninda çok yenilmiş o varken tahtı sağlam olan biri inmez insede bence başka biri indirir

Pudding'in adına ithaf edilen tatlı Custard pudding arcı özetliyor.

Nasıl mı? Gerçeğin altında yatan gerçekleri ifade eden bu tatlı pudding için hiç de rastgele seçilmemiş bir addan geliyor.. evet.. :(

Neyse gözden bir şey mi kaçırıyorum acaba diye bakınırken acaba pudding çift kişilikli değil de çift kişi mi sorusu takıldı. Kim bilir.

Bir de belki bize bunu saç şekliyle falan göstermiştir Oda. Ama ben telden bakmaya üşendim. Neyse fikir atmış olalım. :(

O değilde Avatar iyiymiş, kıskandım.
Sağol, kaşıklı Mewtwo adamdır :D

Bege ve işbirliğinde olduğu grup(her kimse) Mom'a ihanet edip bir yerden zayıflatacak ve tahminen bir şeyler çalıp uzaklaşacaklar,

Kitaptaki ıvır zıvırlar Hasırşapkalara katılıp geçici yardım sağlayacak ve bunların içinden kayıplar olabilir,

Germa ihanet dolayısıyla bizimkilerle iş birliğine girecek özellikle ordunun desteği Mom'un direkt bölgesi olması ve kalabalıklara karşı iş yapabilir. Germa'da önemli kayıplar olacaktır muhtemelen,

Şuan tayfada bulunan ve tayfa ile hareket edenlerden Chopper, Carrot, Nami ve Brook detay mevzularda önemli katkılar sağlar. Pedro kendine adamdır dedirtir ve muhtemelen ölür. Sanji gerek stratejik gerekse gücünü sınırına zorlaması bakımından şov yapıp ön plana çıkar. Luffy Big Mom'la kısa süreli bir çarpışma yapıp yine kısa süreli bir direniş göstererek okuyucuyu gaza getirip arc'ı doruğa yükseltir.

Sonrasında kendini feda edenlerin hatrına kaçış, yeni müttefikler ve New World'de yankılanacak bir olay.

Son düzenleme:
Bu arc olaylar Germanın başında patlayacak işte. Oda gidipte iki bölümde yonko harcamaz. Her şeye aykırı. Zaten güç unsuru yok. Big momın dişinin kabuğuna rakip yok ortada. Luffy filan geç başka imp gelecek ki anca öyle düşer.
Big momı bırakın daha 2 tane Cracker veya Crackerden güçlü adam(1'si banko güçlüdür) var ki Luffy daha Crackeri indiremiyor tek başına yani elimizdeki adamlarla Big mamın anca gölgesini indiririz. zaten arcın 20 bölümü filan varken dışardan karakter sokup da işleri filan halledemez. Germayı öperler olayda biter.
Sonra Sanji ne olacak be bro, derseniz. Ne olacağımı var? Germa inince onunda sorunu kalmıyor ortada. Big momın derdi Zeff filan değil Germanın teknolojisi filan fıstık yani Germa inerse Sanji özgür olur.

Kapak çok iyi ya. Hancock'un yılanı da tiryaki miyimiş yoksa ahah :D Sanırım PP yapacağım bu kapağı. Luffy kendi kendine dolanmış galiba. Sanji'nin de pişman olmuş haliydi sanırım o. O da güzeldi. Luffy'nin ayaklarına kapanacak o kadar! :mincika:

Abi One Piece çok ayrı bir seri ya. Bazen çok kötü sayılar gelse de birden böyle acayip heyecanlar verip kendini hatırlatıyor. Ben de WB gibi ''One Piece does exist!'' demek istiyorum. :D

Sinestram

One Piece'de gördüğüm en korkunç karakterlerden biri olabilir Pudding.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık