Alakası yok. Luffy zaten tam gücünde değil. Şu haliyle Sanji'nin Dj'sine gidebilir pek tabi. Bu Luffy'nin sürekli güçlü görülmek istenmesinden kaynaklanıyor. Ya da Sanji'nin tekmelerinin güçsüz olduğunu ima etmekten. Sanji ve Luffy'nin arasında 8 kat güçlü farkı falan mı var zannediyorsun bilmiyorum.
Öte yandan Lucci olayı soru işareti olmakla birlikte yılan kardeşlerde hakinin her şey olmadığını, yeterli fiziksel güçle hakiye gerek olmadan da karşıdaki rakibin etkisiz kalabileceğini görmüştük. Hem bu örnekle hem de Luffy'nin Lucci karşısındaki fiziksel saldırılarında hasar almasıyla hakinin lastiği yamultmak için şart olmadığı güneş gibi ortadayken hala neyin kanıtını bekliyorsun anlamak güç.
Keza zayıf gösterilmek istenen Luffy gözüyle de bakabiliriz olaya. Senin açından yani.
Düz tekme tokatla Luffy'yi yaraladığı bir sahne hatırlayamadım. Rokuougan,shigan gibi tekniklerle ve g2 ile yamuldu Luffy. Kaldı ki Moria'nın adayı çatlatan yumruklarında bile zarar görmedi Luffy. Hadi her şeye rağmen gördüğünü farz edelim.
Şu görüntülere düzgün baksan anlarsın zaten. Luffy yıkılmadığında Sanji şaşırıyor ve her seferinde daha hırslı saldırıyor. Peki neden haki kullanmasın? Canını yakmamak için mi? Lan ağzına tükürdü zaten Luffy'nin.
Daha ne olacak? Ben sana diyorum ki şuralardan haki kullanmadığını gösteren bir kanıt, bir ibare sun bana ben de eyvallah diyeyim. Tek bir piksel dahi bulamazsın kanıt niteliğinde. Hal böyleyken sen neyin davasını güdüyorsun bir söylesene?
Ayrıca diable falan gitmez. Sanji'nin tekmeleriyle dalga geçen Dof'un en büyük saldırılarını ayakta zor dururken yiyip de düşmemiş Luffy'den bahsediyoruz burada. Geçeceksin o işleri.
Daha da yazmam bu konu hakkında, boşa kürek çekiliyor çünkü. Ortada hiçbir şey yokken bu kadar ısrarın amacını da çözebilmiş değilim diyeyim de öyle görünsün.