Hatırlatan olur demiştim de kimse görmemiş galiba.Oda da az çakal değil ha. Önce Luffye 10 günlük yemek yedirdi. Şimdi de bir kaç gün dinlendirir orda açlık orucu ayağına. Zaten hayvanlar gibi yediği için idare edecektir. Hırsı da pompaladı ikisine. Bakalım nereye varcak. Ama takviye şart. Süpriz isim kim olcak çok merak ediyorum.
Luffy hep aç zaten de baya bir enerji aldı kastettiğim o. Hani normal halinden çok daha uzun süre dayanabileceğini düşünüyorum.Hatırlatan olur demiştim de kimse görmemiş galiba.
Bu adam şu anda aç hocam.
Jinbeinin neresi süpriz gün gibi ortada. Ayrıca onun kalibresi yetmez. Baya baba birileri lazım :/@Monkey D. Dragon süpriz isim Jinbei tabi ki Kidler olamaz Zorolar gelmez zaten başka bir nova olur belki Drake ya da Bonney keşke Bonney olsa ama o da başla bir ülkedeydi galiba ya da bilmiyorum ...
Beraber dönüp savaşsalar en iyi ihtimalle senjinin eli ve zeffi kaybederiz germadan çok güçlü bile olsalar ki bence değiller...La beraber dönüp savassalar vinsmoke ailesini dağıtacaklar paramparça edecekler ama birbirleriyle dovusuyorlar
Mock Town'daki soytarı korsanlar hakiyle mi dövdü Luffy'yi de ağzı burnu dağıldı ? Element uydurmayın la.Hakisiz Luffy'nin ağız burun nasıl kırılacak? :/ Ateşle olacak işler değil onlar.