Ben baştan buyana BM ile savaş olmayacak diyenlerdenim. Bir Yonkou'nun bu kadar az kisiyle indirileceğini düsünmüyorum.
Bir taraftanda bakiyorum serinin %30-35'lik bir bölümü kalmiş. Fikrim yine değişmedi BM inmeyecek bence. Eğer inerse de fena oyunlar dönecek.
Bende senaryomu yazayim.
Şuan göründüğü gibi Lola'nin verdiği Vivre card ortaya cikti. Bu bir mesaj veya şifreleme yöntemi olabilir BM de yani bunun olduğu kisiler dokunulmaz bile olabilirler, sonuçta icinde BM'nin ruhu var. Yani bu karti sadece o olişturabilir ve ondan alinabilir. Lola ise bir nevi kardeş oldular Nami ile, BM bunu duyarsa bizimkileri düğüme davet edip tanimak isteyebilir hatta Lola hakkinda bir sey sorarsa zaten gerisigelir. Yani Nami'nin annesi BM oldu
[ Gelin değisimi olup Sanji ile Nami evlense iyi olur.]
Diğer taraftan ise ne kadar kötü veya değil tartişmalari olsa bile hatta bende kötüdür demisimdir. Cunku gösterildiği sahnelerden itibaren seker için ada yakmasi,kendi oğlunu öldürmesi, kendi adamlarini yemesi vs beni bu düsünceye itti.
Yani Mangaka güzel bir ters köse yapabilir burada. Chopper daha aktif olup BM'yi iyilestirir veya Bege'nin oyununu bozdurup bir nevi BM ile dost olup anlaşma yaptirabilir. Bazi anlaşma yapilacak deyince cosuyor öyle sey mi olur diye. BM ile kimseye zarar vermeyeceği sekilde bir anlaşma yapilirsa ve şuan ki halk da göründüğü gibi mutlu ise ortada pek sorun kalmiyor gibi.
Bazi arkadaşlar Vinsmoke ve Bege ile bir olup BM ile dalinacağini söylemişler. Bu bana pek mantikli gelmiyor acikcasi.
Vinsmoke'a bakiyorsun Sanjiye zamaninda eziyet etmiş ve değersiz olarak görüyor ve Yem etmek istiyor.
Diğer taraftan ise Bege. Bizim tayfayi esir aliyor ve tehtid ediyor. Sanji ile olaylari zaten vs konusu bile actirmiş yani adam genel olarak kötü biri. Ek olarak ise Pekomsa yaptiklarindan sonra Luffy bunu affeder mi?
Bence affetmez hatta bu arc Bege'yi indirtebilir bizim tayfaya. Bu adam BM ye yürüyor ama ne ile? Yaninda BM tayfasindan birileri mi var? Kime güveniyor? Hepsi bir soru işareti eğer Vinsmoke ile anlasip dügünü organize etme isine giriştilerse ve düğünde bir sekilde BM'yi indirmek için plan kurdularsa bu plani bozabilir bizimkiler. [Puding ile de Vinsmoke kardeşlerden biri evlenir. Görünüş olarak benziyorlar zaten. Tabi hepsi BM'nin hışmından kurtulabilirlerse. :/]