Haftaya burada ol. :SFil mil ayıp olmuyor mu kardeş zunisha diye yazılır reis diye okunur.
Luffy yenemez onu bir geç ara arcda BM'yi düşüreceksiniz biraz daha zorlarsanız
Haftaya burada ol. :SFil mil ayıp olmuyor mu kardeş zunisha diye yazılır reis diye okunur.
Luffy yenemez onu bir geç ara arcda BM'yi düşüreceksiniz biraz daha zorlarsanız
Hadi inşallah Umut fakirin ekmeği de sonra beklediğimiz gibi olmayınca hatta "not even close" durumu olduğunda çok hayal kırıklığı yaşıyor insan Şimdi tüm gelecek bölüm sevimli tavşancık ve rakunun aynalar dünyasında macerası şeklinde geçerse mesela o bölüm okunmaz bu beklentiyle Bu yüzden ben yine beklentimi düşük tutayımLuffy Cracker'i yiyecek arkadaş. Bu konu hakkında düşündükçe bunun bende ihtimali artıyor.
1-Bu adam çok güçlü dedi mi? Dedi. Karşısındaki rakibi biliyor.
2-Ciddi dövüşeceğim, başka bir şey aklıma gelmiyor gibisinden dedi mi? Dedi.
3-Big Mom'dan başka biri gelmez artık. Kendisi iki defa yollamış birisini zaten.
4-Luffy Crackerden güçlü. Sağ kol olaydı zaten belirtirdi mangaka üzerine basa basa. En iyi ihtimal ikinci adamı diyelim. Yinede bu heriften bir Ace ya da bir Jozu çıkmaz. Çünkü biri Beyazsakalın tayfasında diğeri Big Mom'ın. Şahsi fikrim WB tayfası Mom'ınkinden güçlüdür. Luffy ciddi dövüşeceğim dedi. Bunu daha önce belirtmemişti sanırsam. Bu yüzden Gear 4 ile akacaktır. Gear 4 bir amiral vardır bence. Bu sebeple Luffy aşırı derecede kasmaz bile.
5- Tek ihtimal Big Mom yanlısı bir davetli. Ama o da düşük. Bence tabi.
6-Luffy Momo'ya Kaido'yu yeneceğim dedi. Bu eğitim yapmaktan da öte. Eğitimimin en olgun meyvelerinide göstereceğim demek. Burada Luffy'nin Crackerde tökezlemesi söz konusu bile değil.
7-Cracker'i hemen harcamaz demeyin. Jack o kadar reklamını yaptı mangaka file yedirdi gitti. Cracker gibi birini Luffy için mi götürmeyecek? Adamı bir bölüm gösterdi, bir kerede Luffy'yi fırlattı yeter bu Cracker için. Sopalanması yakındır.
8- Bu arada düğünde yarın. @Monkey D. Luffy Tüm dediklerim sana değil. Sen düğüne 2-3 gün var demene diyorum.
Özellikle ilk iki faktör önemli. Bu iki durum hiç bir arada gerçekleşmedi. Hem güçlü dedi hemde tam güçten bahsettti.
CC ? Dof'un Klon'u Ne bekliyorsun OnePiece'den bahsediyoruz burada.Luffy birdaha kimseye kaybetmiçem diye bağrıyor iki yıllık eğtim ve böyle bir yerde yenil hadi ordan e. oda böyle birşey hayatta yapmaz.
adam gözünü yonko ya dikmiş. oldu olaçak bluee yi de yenmez deyin tam olsun.
Buradaki maddelerin hiçbirisinin olmaması dileğiyle....Luffy Cracker'i yiyecek arkadaş. Bu konu hakkında düşündükçe bunun bende ihtimali artıyor.
1-Bu adam çok güçlü dedi mi? Dedi. Karşısındaki rakibi biliyor.
2-Ciddi dövüşeceğim, başka bir şey aklıma gelmiyor gibisinden dedi mi? Dedi.
3-Big Mom'dan başka biri gelmez artık. Kendisi iki defa yollamış birisini zaten.
4-Luffy Crackerden güçlü. Sağ kol olaydı zaten belirtirdi mangaka üzerine basa basa. En iyi ihtimal ikinci adamı diyelim. Yinede bu heriften bir Ace ya da bir Jozu çıkmaz. Çünkü biri Beyazsakalın tayfasında diğeri Big Mom'ın. Şahsi fikrim WB tayfası Mom'ınkinden güçlüdür. Luffy ciddi dövüşeceğim dedi. Bunu daha önce belirtmemişti sanırsam. Bu yüzden Gear 4 ile akacaktır. Gear 4 bir amiral vardır bence. Bu sebeple Luffy aşırı derecede kasmaz bile.
5- Tek ihtimal Big Mom yanlısı bir davetli. Ama o da düşük. Bence tabi.
6-Luffy Momo'ya Kaido'yu yeneceğim dedi. Bu eğitim yapmaktan da öte. Eğitimimin en olgun meyvelerinide göstereceğim demek. Burada Luffy'nin Crackerde tökezlemesi söz konusu bile değil.
7-Cracker'i hemen harcamaz demeyin. Jack o kadar reklamını yaptı mangaka file yedirdi gitti. Cracker gibi birini Luffy için mi götürmeyecek? Adamı bir bölüm gösterdi, bir kerede Luffy'yi fırlattı yeter bu Cracker için. Sopalanması yakındır.
8- Bu arada düğünde yarın. @Monkey D. Luffy Tüm dediklerim sana değil. Sen düğüne 2-3 gün var demene diyorum.
Özellikle ilk iki faktör önemli. Bu iki durum hiç bir arada gerçekleşmedi. Hem güçlü dedi hemde tam güçten bahsettti.
Bu adamı evire çevire dövemezse.Big Mom'ı desteksiz yenme ihtimali sıfıra iner Anlıcaz bakalım.Haftaya burada ol. :S
Buradayım da serinin şuan güç dengelerine aykırı dediğin inanman iyi hoş ama inanmakla iş bitmiyorHaftaya burada ol. :S
Kraker'i yenebilmesi mi güç dengesine aykırı?Buradayım da serinin şuan güç dengelerine aykırı dediğin inanman iyi hoş ama inanmakla iş bitmiyor
Big Mom'un en güçlü adamı ( sağ kolu) olurdu.Kraker'de yaşadığım hislerin aynısını Chinjao'da da yaşamıştım.
Kraker ya Luffy'ye engel olacak ya da Ana yemek öncesi kraker olacak.
Doflamingo Big Mom'ın tayfasında olsaydı mevkii ne olur acaba?