Katılıyorum arkadaşa. O tavır hiç hoş değil.Neyi tutuyorsun? Kimseye hakaret içermeyen mesajlarım var bu tavrınız niye ?
Katılıyorum arkadaşa. O tavır hiç hoş değil.Neyi tutuyorsun? Kimseye hakaret içermeyen mesajlarım var bu tavrınız niye ?
La senden başka mantıklı yazan yok nerdeyse. Gozlerim doluyor. Forum ne hallere düştü.Son virajı dönüyor seri. Çoğu gitti azı kaldı. Ve olaylar da çok uzun sürecek şekilde anlatılıyor. Adadan adaya gitme durumu olmayacak. Ada ada gezeyim güçleneyim durumu yok yani. Ek olarak bu saatten sonra tamamen Yonkou ile haşır neşir olacağız. Bunları hesaba katıp yorum yapmakta fayda var. Sağ kol etmeyen Luffy'nin bu grupların arasında dolaşması, ilerlemesi imkansızdır. Kaldı ki bu Kraker Bigmom'ın en güçlü elemanı da değildir büyük ihtimalle.
İşte bunlar hep one pieceKatılıyorum arkadaşa. O tavır hiç hoş değil.
Önemli değil.İşte bunlar hep one piece
Sağ ol savunduğun için.
Eğer hakaret içermiyorsa sorun yok. Ben küçük görme anlamında komik diyorsun sandım. :SNeyi tutuyorsun? Kimseye hakaret içermeyen mesajlarım var bu tavrınız niye ?
Estağfurullah. İşin sonunda fena patlamak da var ama görünen köy kılavuzu hiç mi hiç istemiyor. :SLa senden başka mantıklı yazan yok nerdeyse. Gozlerim doluyor. Forum ne hallere düştü.
Kraker ile bizimkini kanka yapmayaydın iyiydi aslındaBigmom'a ihanet edilecek gibi bir hissiyatım var. Bege gibi biri mom'a karşı bişey yapmaya cesaret edemez ama diğer iki komutan da Bege ile hareket ederlerse işler çok güzel noktalara gider. Bu eleman da Luffy ile burada bir çarpışır daha sonra da Luffy ile bi ahbablık kurabilir. Hasırşapkalar+Kraker+mom vs İki komutan + Bege + Vinsmoke lar. Ciwil War
Tabi bunların olması çok düşük ihtimal ama neyse yazayım dedim belki tutar
Luffy ile ilk o karşılaştığı için onu kanka yaptımKraker ile bizimkini kanka yapmayaydın iyiydi aslında
Zaten Bege'nin ihanet içinde olduğu tescilli. Müttefikleri olması da lazım çünkü kendi tek başına ne halt etsin.