Emin misin?Bölüm harbiden çok iyi.Sanji'nin kendi kendine çocukluğunu hatırlaması.Herkesin bildiği Sanji olmaması.Anime güzel bir müzikle efso sahne yaparlar.
Emin misin?Bölüm harbiden çok iyi.Sanji'nin kendi kendine çocukluğunu hatırlaması.Herkesin bildiği Sanji olmaması.Anime güzel bir müzikle efso sahne yaparlar.
Mingo'nun bağlantıları güçlüydü sadece. Kendisi hariç tayfası hiç güçlü değildi. Germa ise bu konuda daha iyi bana kalırsa. Daha görmesek bile 1 numaranın küçükten beri Sanji'den daha güçlü olması benim adıma ümit verici bir gelişme. Bu sebeple sırf 1 ve 2 numaranın varlığı bile şu anki hesaplamayla 2 tane Sanji ediyor. Yani 0 ve 4 numarayı saymazsak bile ortada 3 tane Sanji var ve bu muazzam bir güç demekYine sansasyonel çıkarımların var.
Öyle diyorsun ama Devrimciler de o kadar eski bir oluşum değil. Hele şu an o kadar güçlü olmayıp North Blue'ya hakim olmadıkları ortada iken bunu net şekilde savunmamak lazım bence.Mingo'nun bağlantıları güçlüydü sadece. Kendisi hariç tayfası hiç güçlü değildi. Germa ise bu konuda daha iyi bana kalırsa. Daha görmesek bile 1 numaranın küçükten beri Sanji'den daha güçlü olması benim adıma ümit verici bir gelişme. Bu sebeple sırf 1 ve 2 numaranın varlığı bile şu anki hesaplamayla 2 tane Sanji ediyor. Yani 0 ve 4 numarayı saymazsak bile ortada 3 tane Sanji var ve bu muazzam bir güç demek
Ayrıca Germa'nın elinde bulunan teknolojik güç de cabası. Kaido'nun zoan ordusu gibi teknoloji ordusu var adamların. Mingo'nun en büyük hatası kendisine bir smile ordusu kurmamış olması bence. Tayfasıyla işleri ne kadar ileri götürebilirdi sence ? Zaten yüzyıllardır bilinen bir organizasyonla yonkou için çalışan bir grup korsanın mukayesesinin yapılmaması gerekir. Germa'dan efsane olarak bahsedilmesi bile başlı başına yeter
Bence bunun için erken. Zira Dressrosa' nın başındaki ile sonundaki çoğu düşünce değişti.Mingo'nun bağlantıları güçlüydü sadece. Kendisi hariç tayfası hiç güçlü değildi. Germa ise bu konuda daha iyi bana kalırsa. Daha görmesek bile 1 numaranın küçükten beri Sanji'den daha güçlü olması benim adıma ümit verici bir gelişme. Bu sebeple sırf 1 ve 2 numaranın varlığı bile şu anki hesaplamayla 2 tane Sanji ediyor. Yani 0 ve 4 numarayı saymazsak bile ortada 3 tane Sanji var ve bu muazzam bir güç demek
Ayrıca Germa'nın elinde bulunan teknolojik güç de cabası. Kaido'nun zoan ordusu gibi teknoloji ordusu var adamların. Mingo'nun en büyük hatası kendisine bir smile ordusu kurmamış olması bence. Tayfasıyla işleri ne kadar ileri götürebilirdi sence ? Zaten yüzyıllardır bilinen bir organizasyonla yonkou için çalışan bir grup korsanın mukayesesinin yapılmaması gerekir. Germa'dan efsane olarak bahsedilmesi bile başlı başına yeter
Sağ ol. Editleyecek birini de bulursak tamam bu iş.Yemek yiyip başlayayım madem.
Dof'u niye sadece ailesi ile değerlendiriyorsunuz, bir telefon etse Cp 0 kapıda veya Jack gibi bir sürü adam çağırır.Germa>>>Dof ailesi. Orası kesin de liderleri için aynı çıkarımı yapmak zor duruyor. Dof bu baboliyi yer.
Dayak yiyip abisini-çevresini çağıran tipler gibi yani.Dof'u niye sadece ailesi ile değerlendiriyorsunuz, bir telefon etse Cp 0 kapıda veya Jack gibi bir sürü adam çağırır.
Dof ve Germa arasında tartışılacak tek şey liderlerinin hangisinin güçlü olduğu. Ki bana Mingo daha güçlü gibi geliyor. Diğer tüm konularda Germa >>> Mingo tayfası. Adı üzerinde zaten dikkat edersen.... Birine ''Oluşum'' derken diğerine ''tayfa'' diyoruz Ve bu oluşum sıradan bir organizasyon değil; efsane. Bu sebeple Mingo ve Germa'yı karşılaştırmayı doğru bulmuyorum.Bence bunun için erken. Zira Dressrosa' nın başındaki ile sonundaki çoğu düşünce değişti.
Germa 66 için erken arc sonu benzer duruma düşebilirler ki babaları bile şimdiden hileye başvuruyor dövüşürken.