Luffy'nin zar olayını düşünürsek öleceğini sanmam ama bacak gider %100Ölür gider inşallah.Biraz ciddiyet iyidir.
Zaten Yonkouların gücü filan başka seviye ölmesi güzel olur
Hatta Sağ bacağı kopar diyorum
Luffy'nin zar olayını düşünürsek öleceğini sanmam ama bacak gider %100Ölür gider inşallah.Biraz ciddiyet iyidir.
Zaten Yonkouların gücü filan başka seviye ölmesi güzel olur
Aynen Luffy tayfaya davet etti gelmedi ya ondan herhalde.Jinbei'yi ne çok sevmeyen varmış, ne yanlışını gördünüz adamın?
Jinbei'nin bacağıyla bir derdin mi var laLuffy'nin zar olayını düşünürsek öleceğini sanmam ama bacak gider %100
Hatta Sağ bacağı kopar diyorum
Ben tayfaya göre çok ciddi olduğu için sevmiyorum. Tayfaya çağrılmasından önce severdim.Aynen Luffy tayfaya davet etti gelmedi ya ondan herhalde.
Bu arada teori olarak eğer jinbei ölürse [ Ace ile olan bağlantısından belki diyorum ] bu sefer Luffy Big Mom'u öldürür herhalde
Şimdi düşünürsek shanksın kolu gitti, kyrosun bacağı. E el mahkum jimbeinin kellesi gidecekyok yok Bacak gidecek
Zef - Aokiji - Kyros - İnu - Jinbei yolda kolu giden bir crocodoile var. [ evet birde Shenks var ]Jinbei'nin bacağıyla bir derdin mi var la
New Worlda'yız abi Yonkou devireceğiz [ Kaido ] ne bekliyordun lay laylom oyun mu oynasınlar [ Kid ]Ben tayfaya göre çok ciddi olduğu için sevmiyorum. Tayfaya çağrılmasından önce severdim.
Evet ciddiJinbe mi tayfaya göre çok ciddi?