Mangayı tekrar okudum da cidden Jinbei bir kötü çizmemiş mi ya? Hala da Big Mam ın tipine bir alışamadım. Pekoms nereler de Allah bilir. Pedro sen ne ayaksın da önceden orada bulunmuş.
Karizmatik giremedi ya ondan :/ Tek yumrukla ada falan batırması lazımdı.Bu Arc insanların pek heyecanlandığı bir Arc olmayacak sanırım. En azından bizim forum için bunu diyebilirim. Yonkou tanıtılmış 38 sayfa mesaj atılmış.![]()
Sanjiye benzeyen bir adam vardi surekli araniyor posterinden dolayi sanjiye ofkeliydi sanji adami dovunce adam yakisikli olmustu davul mu neydi adamin adi balik adam adasinsa ucan bir seylere biniyorlardi o mu ?Bu Muscat güzel tasarlanmış bir karakter , tipi felan birini çağrıştırıyor ama bi türlü çıkaramıyorum.
![]()
John Travolta diyorlar.Bu Muscat güzel tasarlanmış bir karakter , tipi felan birini çağrıştırıyor ama bi türlü çıkaramıyorum.
![]()
Yok ünlü bi isimden esinlenme gibi.Sanjiye benzeyen bir adam vardi surekli araniyor posterinden dolayi sanjiye ofkeliydi sanji adami dovunce adam yakisikli olmustu davul mu neydi adamin adi balik adam adasinsa ucan bir seylere biniyorlardi o mu ?
+Elvis Presley karışımı birşey.John Travolta diyorlar.
Direkt Jonta'nın oynadığı danny zuko karakterinden diyola. Çene, saç..Yok ünlü bi isimden esinlenme gibi.
+Elvis Presley karışımı birşey.
Tipi ilk gördüğümde bu herif birinden esinlenme gibi geldi bana.