Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 829: Yonko Charlotte Linlin

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangayı tekrar okudum da cidden Jinbei bir kötü çizmemiş mi ya? Hala da Big Mam ın tipine bir alışamadım. Pekoms nereler de Allah bilir. Pedro sen ne ayaksın da önceden orada bulunmuş.

Arkadaşlar geçen bölümlerde aklımıza takılan " la bu mama nın nasıl bu kadar çok çocuğu kocası olabilir " sorusunun cevabı bu güç olabilir. Bence yaşam alabildiği gibi bu yaşam enerjisinin tasarrufunu istediği kişide kullanabilir.

Yeni doğan çocukların bir anda büyüdüğünü veya yarım saatlik hamilelikler vs. olduğunu bi düşünsenize

Bi Sanjinin saçı adam gibi la diğerlerine ne öyle :/ Kıyafet seçimlerini de beğenmedim. Ablamız tamam da diğerlerine şuan ısınamadım. Sapıklık olayının genetik çıkması harbi güzel oldu benim adıma. Babadan büyük beklentilerim var hadi bakam.

Linlin önce Luffyden haberdar olması şimdi de Jinbei ters ayakta yakalaması işte bir İmp. büyüklüğü dedirtiyor.
Önce bir imparatorun devrimcileri yerlerinden şutlaması sonra diğer İmp'nin uçan kuştan bile haberdar olması yeahhh, diyesim geldi. Kaidoyu saymıyom o işte bir iş var 3 tane novayı öyle tek başına tayfası ile tek başına alamasın öyle rahat biçimde. Apoo kesin gavatlık yaptı. hawkisnte çıkarını düşünde mantıken, Kid de gurur yaptı yedi dayağını.

Bu Arc insanların pek heyecanlandığı bir Arc olmayacak sanırım. En azından bizim forum için bunu diyebilirim. Yonkou tanıtılmış 38 sayfa mesaj atılmış. :D

Bu Muscat güzel tasarlanmış bir karakter , tipi felan birini çağrıştırıyor ama bi türlü çıkaramıyorum.

Bu Muscat güzel tasarlanmış bir karakter , tipi felan birini çağrıştırıyor ama bi türlü çıkaramıyorum.
Sanjiye benzeyen bir adam vardi surekli araniyor posterinden dolayi sanjiye ofkeliydi sanji adami dovunce adam yakisikli olmustu davul mu neydi adamin adi balik adam adasinsa ucan bir seylere biniyorlardi o mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık