Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 829: Yonko Charlotte Linlin

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karolla

Sevdim ben linlini gerçek ürkütücü. Hele o burnu yokmu. Cadı gibi resmen. Seriye çok farklı bir hava kattı.

Luffyi yiyecek demiştim hala ısrarlıyım.Luffyi yiyecek ama çiğneyemeyecek lastiği boğazında kalacak. :)
O da şöyle olur.Şu yediği tatlıyı luffy azar azar yerken bir lokmada ağzına atar arada luffy de kaynar. :D

Big Mom'ın hastalığı CC ile ilgili çıkarsa çok güzel olur. Ceasar'ın sığınabileceği bir yer kalmadı . Tek kurtuluş ümidi Hasır Şapkalar.Benim için en büyük 10.tayfa adayı CC.
Luffy'nin dümen yeteneğine vurgu ve Jinbe'nin aynı bölümde gösterilmesi hoş olmuş . Ama Jinbe'nin 10.tayfa üyesi değil de Hasır Şapka filosuna tayfasıyla katılıp oranın liderliğini alacağıni düşünüyorum

MDL_Roronoa

Garp gibi bir koca arıyor bence. Kafasına vuracak, sert davranacak bm de ona aşık olacak tövbe edecek.

Luffy > Boa'yı evcilleştirdi, kontrol eder hale getirdi.
Garp > BM'yi evcilleştirsin, kontrol eder hale getirsin.

Bu kadının meyve kesin zaman ya da yaratıcılık ile ilgili bir meyve yani canlandırma da olabilir. Ama 40 yılını nasıl çaldıysa ruhundan mı çekti artık neyse ? Ruhsal bir güçte olabilir. Oda gene bulur egzantirik bir şey onu geçtim. Jinbei ne tartışabilir Big Mam ile tayfadan çıkıyorum mu diyecek bilemiyorum. Ya da başka bir şey o sonda ki bakıştan sonra ben olsam demezdim. :D

Bu kadının meyve kesin zaman ya da yaratıcılık ile ilgili bir meyve yani canlandırma da olabilir. Ama 40 yılını nasıl çaldıysa ruhundan mı çekti artık neyse ? Ruhsal bir güçte olabilir. Oda gene bulur egzantirik bir şey onu geçtim. Jinbei ne tartışabilir Big Mam ile tayfadan çıkıyorum mu diyecek bilemiyorum. Ya da başka bir şey o sonda ki bakıştan sonra ben olsam demezdim. :D
Sen kimsin? o_O

GAMBIT

Sabaody'de Bonny'ye gorgusuz diyen Bege Big Mom'a nasil katlaniyor acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık