Öldü sanmış olamazlar mı?![]()
Öz oğlunu öldürdüğünü söylüyorlar.
Öldü sanmış olamazlar mı?![]()
Öncesinde adamı uyarıyorlar yapmaması gereken şey konusunda. Demek ki bu daha önce yaşanmış bir durrum. Ölmemiş olsa, milletin kanı çekilmezdi korkudan. Yahut birisi söylerdi "ölmedi" diye. Adam 40 yıl yaşamış, 40 yıllık ömrünü içinden çekip aldı.Öldü sanmış olamazlar mi?
Onlar önemli değil. Bir sonra ki sayı " iyimisin " diye başına toplanırlar.![]()
KatılıyorumOnlar önemli değil. Bir sonra ki sayı " iyimisin " diye başına toplanırlar.
40 yıl gibi bir ifade belirtmiş. Öldürecek olsa farklı bir şekilde yaklaşırdı. Hem tekniği gösterdi hem yıllarını aldı işte.
Ölüm olduğunu sanmıyorum. Bilincini kaybetti muhtemelen.
Madem öyle, niye oğlunu öldürdüğünü söylüyorlar?Onlar önemli değil. Bir sonra ki sayı " iyimisin " diye başına toplanırlar.
40 yıl gibi bir ifade belirtmiş. Öldürecek olsa farklı bir şekilde yaklaşırdı. Hem tekniği gösterdi hem yıllarını aldı işte.
Onlar biziz işte. Seyirci kesim bizim vereceğimiz tepkinin mangada yansıyışı.Madem öyle, niye oğlunu öldürdüğünü söylüyorlar?
Baya sağı solu yıkıyor :/ Dişi King Kongluk falan da yaptı.o zaman akla iki soru geliyo. Yonkou nedir? Nasıl yapılır?şaka falan bi yana bu kadın bana güçsüz geldi ya
Belki hiçbirşey bilmeyen bi bebek gibi uyanabilir yaniOnlar önemli değil. Bir sonra ki sayı " iyimisin " diye başına toplanırlar.
Güçsüz yonko. :/o zaman akla iki soru geliyo. Yonkou nedir? Nasıl yapılır?şaka falan bi yana bu kadın bana güçsüz geldi ya
Yabancı forumlarda , şu bebek olan kız neydi ya. Onun meyvesinin üst meyvesi diye tartışmışlar.Baya sağı solu yıkıyor :/ Dişi King Kongluk falan da yaptı.
Belki hiçbirşey bilmeyen bi bebek gibi uyanabilir yani![]()