138 bölüm kaldı gelmesineEnel'in gidişinden sonraki 528. resmi sayıdır.
138 bölüm kaldı gelmesineEnel'in gidişinden sonraki 528. resmi sayıdır.
Bu seriyi tam 8 yıldır takip ediyorum, neyin nasıl ilerlediğini gayet iyi görüyorum. Oda, son zamanlarda sadece boş, içi tamamen boş bölümler çıkartıyor sıklıkla. Bir bilgi aldın şimdi 2 hafta beklersin, sonuçta bu durum senin için çok iyi ancak beni sıkıyor. Bu söylemlerimi bazı veletlerin savaş yok boş bölüm demesine çekmeye çalışma hiç ne demek istediğimi gayet iyi anlıyorsun. Marineford gibi bir arcta her şeyi çizsem her bölüm en az 50 sayfa olurdu diyor, en önemli dövüşleri kısa kısa kesiyor sonra dressrosa ve bu bölümde olduğu gibi 2 espri ve 1 önemli bilgi üzerine bölüm çıkartıyor, tam da rahatsız olduğum ve dillendirdiğim kısım bu.129 sayısını bi yerden hatırlıyorum gibi ama :S
Pudding'in mutfağındaki irili ufaklı saatler de bi garip. Sanji'yi ben getiririm dedi ama o buluşma işleri yaş Law, CC ve Joker olaylarını biliyoruz
Bi de abileri acaba Sanji'ye kötü mü davranıyordu, kaşlar ters burgulu salto falan ya :T Abilerinin Brokoli adasındaki pozu da güzeldi. Şeyin aynısı hani Luffy ve Usopp'un Mokomo'yu gördüğü gibin.
Bu arada Oda resmen doldurma bölüm yapıyor. BM direkt gelip adayı basacaktı ve savaş başlayacaktı halbuki. Para uğruna yapmadığı kalmadı...
Abi 2 yonko arasında ki zıtlığı görmüyormusun?Biri çıkarları için çocuk peydahlıyor diğeri kimsesi olmayanları tayfasına alıyor babalık yapıyor :/
Sonuna kadar katılıyorum.Ortak,kötü,Çok kötü verenlerin hepsini yakalım ben sorumluluğu üstlenirim
Opta beynini kullanabilen kızlar görmek çok güzel
Düzeltmek gibi olmasın ama 43 koca diyordu sanki.Bu linlin nasıl 25 erkek bulmuş la silah zoru ile felan herhalde
ek olarak 63 yıl hamile kalmış karı 15 yaşında hamile kalsa 78 yaşında.
Lola ve Sanji'nin gemideki kız ikiz gibi Big Mom 75 yaşında felan çıakcak herhalde Dev çıkmaz ise