1 numaralı abi BM'nin tayfasından kimi döver şeklinde sormak daha doğru olacaktır.1 numaralı abiyi Luffy mi döver Sanji mi? Tahminleri alalım
1 numaralı abi BM'nin tayfasından kimi döver şeklinde sormak daha doğru olacaktır.1 numaralı abiyi Luffy mi döver Sanji mi? Tahminleri alalım
carrot tayfaya gelmez gelirsede miço olarak gelirNiye kimse yorum atmıyor? Puding'te var bir şey. Carrot kesin tayfaya katılacak.
Eski kocası Roger olsa,Bonney de Roger ile Big Mom'ın kızı çıkar.Ace'in ölümünde neden ağladiğı açıklanmış olur.Başlayın linceGarp Kocalar arasında kaçıncı sırada acaba
babanın adı doğal sayılar benceBabaları da -1 sanırım
Bonney WB'ye ağlıyordu ama. :/Eski kocası Roger olsa,Bonney de Roger ile Big Mom'ın kızı çıkar.Ace'in ölümünde neden ağladiğı açıklanmış olur.Başlayın lince
Reiju reis verir onların terbiyesini. Babaları ve BigMom dururken Luffy onlarla mı uğraşsın?1 numaralı abiyi Luffy mi döver Sanji mi? Tahminleri alalım
Bu iyiydiGarp bunu reddetmiştir. O da acısını unutamayıp 43 kişide şansını denemiş ama istediğini bulamamış. Hala daha Garptan ötesi yalan onun için. Luffy'yi esir alıp Garpı yanına getirtecek. Şansını son bir kez daha deneyecek.
Bu iyi değildiEski kocası Roger olsa,Bonney de Roger ile Big Mom'ın kızı çıkar.Ace'in ölümünde neden ağladiğı açıklanmış olur.Başlayın lince
BM'ye ihanet etmiş, hain!!1Carrot kesin Luffy'lere katılacak, bu bölüm iyice emin oldum. Puding yardım falan mı etti, ne ayak çözemedim, anasının arkasından iş mi çeviriyor?
Aynen ya. Resmen torunları çalışmadan yaşasın diye para toplamaya başlamış. Düşün bak kendisi, eşi ve çocuklarını geçtim.Keşke biraz daha hızlı ilerlese seri. Haftaya da ara var, Oda'yı artık dürüst bulmuyorum tek amacı daha fazla para kazanmak.