Blueno niyetine 2 numarayı indirip babaya geçer gibi geliyor.Reiju reis verir onların terbiyesini. Babaları ve BigMom dururken Luffy onlarla mı uğraşsın?
Blueno niyetine 2 numarayı indirip babaya geçer gibi geliyor.Reiju reis verir onların terbiyesini. Babaları ve BigMom dururken Luffy onlarla mı uğraşsın?
Baba var da BigMomı kim tutacak? Luffy her türlü bu saykoyla karşı karşıya gelir dövüş olursa. Sanjinin aile ikiye bölünür belki bilemedim. Reiju seviyor Sanjiyi ama iki abisi sevmemiş gibi.Blueno niyetine 2 numarayı indirip babaya geçer gibi geliyor.
Kalp hırsızı reis@gyjbsch Carrot Sanji nereye gitse oraya gelir zaten. Gemiye de niye gizlice bindiği anlaşıldı macera falan hikaye. :S
Luffy'den sonra bi çapkın da o çıktı ama n'apsın peşinden koşan koşana!Kalp hırsızı reis
Adam isteyerek geçiyor gibi. Bağlılık vs var demek ki.Birinci oğlan için kendini feda eden asker isteyerek mi ölüyor acaba böyle bir bağlılık mı var Germa'da. Ichiji(?) de "Wall" falan diyor sanki bir teknik uygularmış gibi. Adam pure evil çıktı, Vinsmokelar şimdilik süper gidiyor.
Birinci oğlanın ikinci oğlanla olan konuşması da garip. Ichiji "Sanji'yi görmek için sabırsızlanıyorum." derken Niji epey sinirli bir şekilde,"Yalan söyleme" diyor. Sanji'nin ailesinden nefret etmesinin nedeni de bu Ichiji ve babası olabilir.
Olmuyor sen içinden gelerek söylemiyorsun. O anadan iyi tatlı bir kız çıkmaz.@gyjbsch
BM'ye ihanet etmiş, hain!!1
Aynen ya. Resmen torunları çalışmadan yaşasın diye para toplamaya başlamış. Düşün bak kendisi, eşi ve çocuklarını geçtim.
Neden olmasın.@gyjbsch Carrot Sanji nereye gitse oraya gelir zaten. Gemiye de niye gizlice bindiği anlaşıldı macera falan hikaye. :S