Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 828: 1 ve 2

Bölümü nasıl buldunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    134
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne böyle Big Mom iyi çalışmış. 129 kişilik aile ne 43 koca ne.
Aşiret kurmuş kendine ruh hastası....
 
Keşke biraz daha hızlı ilerlese seri. Haftaya da ara var, Oda'yı artık dürüst bulmuyorum tek amacı daha fazla para kazanmak.
 
Bege bence büyük bir plan yapmış. Herkes ittifakla yonkou indirmenin peşinde ama Bege öyle mi tek başına kurmuş planı. Big Mom gibi birinin emrine girerek içeriden istihbarat toplamış. Kendi safına bir sürü kilit noktadaki adamları toplamıştır. Böyle bir adamın sirk gibi bir yerde kalmasının başka bir açıklaması yok. Vinsmoke ailesi ile de gizli bir ittifak kurmuştur ya da onları da kullanıyor Sanji üzerinden. İçeriden darbe yapacak ve Big Mom düşecek tabi bazı adamları da; ortaya kurtarıcı olarak Bege çıkacak, Big Mom'dan kalan adamları kendi safına katarak yer altı dünyasında hakimiyet kuracaktır. Tabi Vinsmoke ailesinin de belli bir süre desteğini almaya devam edecektir. Yeni bir güç odağı oluşturacak gibi ve hayalide bence bunun gibi bir şeydir.
Şu işe yaramaza fazla rol yüklemeyin ya...
Yer dayağını gider ileride.
 
Bu Mama gençliğinde Garpı istedi ama alamadı , içinde ukte kaldı şimdide torununu istiyor.Her ırktan 1 kişi özellikle D. soyundan Garpı hedeflemiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık