Eğlenceli bölümdü bence. Seride sadece aksiyon, macera, gizem yok. Komedi de var ki bu bölüm komedi ağırlıklı olmuş.
Puding Sanji'yi size getireceğim diyor ama Sanji ipleri eline almadan dönmez artık. Adam babamla işim olmaz diyor ama belli ki babası yakasını bırakmıyor. Artık özgürlüğünü eline alması lazım.
Şu ana kadar sanki biraz sakınarak takılıyordu. Ben o EL'deki poster vakasının tesadüf olduğunu sanmıyorum. O kamera işine muhtemelen Sanji el atıp kendini ele vermemeye çalışmıştır.
Nami, Sanji ile alakalı bütün şeyleri bilen tek kişi aslında. EL'de ölsem bile bir kadına vurmayacak şekilde yetiştirildim dediğinde Nami vardı. Jaya'da börtü böcekten korktuğunda Nami vardı. Yine Jaya'da aslında North Blue'da doğdum deyip sahte gülümseme attığında Nami vardı. Üstelik bir de Absalom'u tokatlamıştı ki bundan Nami'nin haberi yok. Tüm düğümü çözecek kişi Nami olacak galiba.
Bu ark görmeyi beklediğim kişilerden biri de Absalom aslında. Adam Kidlerin adaya girip ittifakı bile haber yapmıştı. Düğünü de haber yapmak için bir yolunu bulup içeri sızacaktır bu eleman.
Reyiz karizma kasmaya devam ediyor. Kami samanın North Blue'daki tüm karizmayı bu adama yüklediğini düşünüyordum ki artık North'u da aşmaya başlıyor.
Bu yüzden abileri gram etkilemedi beni.