asıl önemli nokta kara sakalın aşırı güçlü oluşu.
arcı uzatmanın iki yolu var ya Luffy olay çıkartacak ya da biri ihanet edecek ki kavga çıksın Luffy 10 saat birini dövmek için yenilip geri gelsin yoksa Sanjiyi alıp çıkarlar zou kadar bir arc olur bu kısa olur yani o yüzden ihtimal veremiyor kimse bu kadar kısa arc olacağına. Bir sıkıntı çıkacak illa ki görünürde aksiyon olmadığına göre ihanet olacaktır.niye illa bir ihanet olmak zorunda hissediyodunuz
Opta ne zaman ihanetler ile arc uzadı ki?Oda bu.Trilyon tane yol bulur uzatmak için.arcı uzatmanın iki yolu var ya Luffy olay çıkartacak ya da biri ihanet edecek ki kavga çıksın Luffy 10 saat birini dövmek için yenilip geri gelsin yoksa Sanjiyi alıp çıkarlar zou kadar bir arc olur bu kısa olur yani o yüzden ihtimal veremiyor kimse bu kadar kısa arc olacağına. Bir sıkıntı çıkacak illa ki görünürde aksiyon olmadığına göre ihanet olacaktır.
Ben şahsen Pedrodan şüpheleniyorum. Gitmek içinde çok ısrarcıydı. Fazla tetikte duruyor. Gelince tanınmamak içinde uğraştı. Luffyler için diyebilirsiniz. Haklsınızda. Ama ne bileyim birini seçmem gerekse ben ihanetin pedrodan geleceğine oynardım. En kötü fifti-fifti
mevcut durumda güzel bir twist olur diye üsteliyorum yoksa ODA gibi bir sevgi kelebeğinden ihanet beklemek çokta mantıklı değil aslında.Opta ne zaman ihanetler ile arc uzadı ki?Oda bu.Trilyon tane yol bulur uzatmak için.
Gece gece iyi güldümLuffy: Çakır
Pedro: Polat