Lola cepte bence. O kesin yani. Ama Bonney için bi şey diyemem. En yaşlılarıdır belki ve meyvesiyle kendini genç gösteriyordur.Şu kız, Bonney olursa, birinin Bonney, Ace'i arıyordu teorisine bağlanır, ama Lola'dır. Ben o kişi ekmek yesin diye söyledim.
Ekmek yiyor zaten sen üstüne yağ sürdün ,şimdi başkası çikolata hatta onun üstüne reçel de sürer. Sonra niye şeker hastası oldum, niye obez oldum :/Şu kız, Bonney olursa, birinin Bonney, Ace'i arıyordu teorisine bağlanır, ama Lola'dır. Ben o kişi ekmek yesin diye söyledim.
Onlara göre yeterince havalı zaten reis. Olduğu yerde durması bile yeter. Bi Reijuda var reisin karizması.Sanji hava atacak kardeşlerine. Baaak! Ben öyle dandirik ekipmana gerek duymadan uçuyorum falan diye.
O Pedro'dan hiç bir halt olmaz, masum korkmuş bir kızın üzerine gidiyor hayvan ve boğazına bıçak dayıyor. İşin garibi Luffy nasıl sesini çıkarmaz? Kız o kadar kafesini yedirdi. Pedro'nun ne zaman öleceğini biliyoruz artık, Sanji bu olayı duyduğu gibi biletini kesecek. Op seviye atladı yahu önce Reiju şimdi Puding derken kadınlar süs olmaktan öteye geçecek gibi duruyor.Pedro ileri de mink liderinin sag kolu olur.Yani carrot'un yardimcisi olabilir.
@gyjbsch olabilir mi adas
Tayfanın marimo eksiğini kapatıyor işte.Pedro ölsün.
Puding de yakışır. Ayrıca zaten her türlü bilmediği biriyle evlendirecekmiş bunu o sayko. Kızcağız da sevindi düzgün ve karizmatik biri çıktı diye.Sanji'ye Viola yakışır.
Saat çeneli dayı babaları ise eğer, o da karizma gibi. Bıyığı falan baya şekil.Onlara göre yeterince havalı zaten reis. Olduğu yerde durması bile yeter. Bi Reijuda var reisin karizması.