Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 827: Totland

Bölüm Nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 62 38.3%
  • İyi

Kullanılan: 67 41.4%
  • Orta

Kullanılan: 19 11.7%
  • Kötü

Kullanılan: 4 2.5%
  • Çok kötü

Kullanılan: 10 6.2%

• Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence önce Mom olayı patlak verecek ancak dediğim gibi adaya kimlerin geleceği önemli. Erkek tarafı Germa gelirse de bu adamların güçleri ne durumda bu konuda bir soru işareti var.

Luffy'nin içine girip de karıştırmadığı bir ortamın olmadığı düşünülürse Mom tarafında kavga gürültü çıkmaması imkansız. Bu sebeple Germa'nın Mom düşerken Luffy'ye yardım edebileceğini düşünüyorum. Çünkü tek başına kendisi böcek gibi ezilir orda. Ayrıca balıkadamlardan da bir destek bekliyorum. Jinbei'nin olanlardan hatta olacak olanlardan haberi vardır. Çünkü Luffy'yi de Bigmom'ı da çok iyi tanıyor. İki tarafın da birbirine taviz vermeyeceğini bilir. Çoktan bir hazırlık yapmıştır bile Jinbei diyorum.

Hmm doğru Disney tercihi de ilginç, bir mangaka olarak..
Normal.
Oda: "I practiced my drawing skill watching Disney's animation films such as "Peter Pan"."

Oda: "Disney's art style was awesome back in the day when they were producing handmade animations. I watched "Little Mermaid" frame by frame and drew all characters and face expressions that impressed me."
Türkçesini de koyalım.
Oda: Çizim becerilerimi Peter Pan gibi Disney animasyonlarını izlerken tatbik etmeye başladım.

Oda: El yapımı animasyon ürettikleri zamanlar Disney'in sanat tarzı harikaydı. Little Mermaid'i kare kare izledim, çizilen tüm karakterler ve yüz ifadeleri beni etkiledi.
Bahsi geçen yer de var http://www.korsanfan.com/konu/eiichiro-oda.1909/page-16#post-436721

Son düzenleme:
Arc Big Mom'a karşı mı olacak, Kaido'ya karşı mı hala anlamış değilim. Birkaç bölüm önce bildiğin kaido için plan yapıyorlardı. Luffy gelirkende sadece Sanji'yi alıp gideceğim kafasındaydı.

Polat Alemdar zihniyetiyle düşünürsek, Luffy Big Mom'a haraç verecek ya da diyet ödeyecek Sanji'nin karşılığında. Yoksa değil Law, Zoro, Inu, Neko, Marco. Dragon, Sabo falan devrimciler ya da Amirallerin falan adayı bassa anca kurtarır. Luffy Daha Kaido'nun gölgesinden it gibi titreyen Dof'u zor yıkmış, nereye yonkou yıkacak bu güçle. Birden G5 falan açarsa bilemicem tabi. Ama o zamanda Dressrosa'da neden sırtlarda köşe bucak kaçırılıyordun diye sorarlar adama.

Gene en mantıklısı Thriller Bark'da Big Mom'un kızından alınan vivre card'ı af dilemek için kullanıp gelin hanımı da tayfaya katıp götürmeleri olur. Gelin iyi birisine benziyor bakalım.
g5 de belki uçamaz g4 gibi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık