Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 827: Totland

Bölüm Nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 62 38.3%
  • İyi

Kullanılan: 67 41.4%
  • Orta

Kullanılan: 19 11.7%
  • Kötü

Kullanılan: 4 2.5%
  • Çok kötü

Kullanılan: 10 6.2%

• Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Big Mom ile savaş olamayacak şuan için Yonkou'nun düşmesi o kadar kolay değil düştüğü anda diğer adalar yağmalanır bir şekilde düşen Yonkou'nun bölgelerini elde tutmak gerekir. Bunun için bizim filo'nun bir şekilde işin içine girmesi lazım. Ama adamlar yeni ayrıldılar bu kadar çabuk geri döneceklerini sanmam.
Marcolar beklenecek diye düşünüyorum Yonkou için bir de Vinsmoke'nin bizim tayfadan yana olması lazım şuan için hiç biri gerçekleşmedi. 1 gün sonra Mom'ın yanında olacaklar nasıl dövüş bekleniyor anlamıyorum ?
Düşen adalar sıkıntı değil. O olay bana biraz da saçma geliyor zaten. Big Mom etrafta yokken Luffy gibi birisi adayı kendi himayesine alabiliyor zaten. Zor olan Yonkou'yu indirmeleri. Yonkou'yu indirince donanmaya den den Mushi ile haber salıp adaları koruyun diyebilirler.
Ben Yonkou'ya karşı Luffy'nin tek savaşacağını hele de şu haliyle düşünmek bile istemiyorum. Dof'da bile önce law yordu sonra Luffy yıktı. Yonkou'ya Luffy+Law+Zoro aynı anda savaşsa gene zor. Kİdd'ler ne halde görüyoruz. Bazı hayalperestler Luffy'nin Big Mom'u döveceğine inanıyor olabilir şu aşamada.

Düşen adalar sıkıntı değil. O olay bana biraz da saçma geliyor zaten. Big Mom etrafta yokken Luffy gibi birisi adayı kendi himayesine alabiliyor zaten. Zor olan Yonkou'yu indirmeleri. Yonkou'yu indirince donanmaya den den Mushi ile haber salıp adaları koruyun diyebilirler.
Ben Yonkou'ya karşı Luffy'nin tek savaşacağını hele de şu haliyle düşünmek bile istemiyorum. Dof'da bile önce law yordu sonra Luffy yıktı. Yonkou'ya Luffy+Law+Zoro aynı anda savaşsa gene zor. Kİdd'ler ne halde görüyoruz. Bazı hayalperestler Luffy'nin Big Mom'u döveceğine inanıyor olabilir şu aşamada.
Dövüşecek durumları zaten yok şuan için o bana saçma geliyor biraz çok sağlam müttefikler gelmeli ki anca insin o halde bile yinede zor gibi Yonkou bu patates çuvalı değil.
Öyle dediğin gibi ele geçiremiyorlar işte ele geçirdiğin an orayı yıkarlar. Öyle kolay değil o iş.

Big Mom-İngiliz teması + Paganizm olabilir mi acep.İngilizlerde beş çayı muhabbeti filan var :D

Bide bu olayı mı işleyecek acaba:fool:

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Boston_Çay_Partisi
Alman teması da var zaten hem de Alman masalları ile destekli. Tüm Avrupayı mı işleyecek bu ark ne :D Sonra Wano ile de tüm Asya derken Grand Line'ı değil Dünyayı fethetmişiz..

Edit: Bu kanıya nereden vardın ki bana pek yakın gelmedi.

Dövüşecek durumları zaten yok şuan için o bana saçma geliyor biraz çok sağlam müttefikler gelmeli ki anca insin o halde bile yinede zor gibi Yonkou bu patates çuvalı değil.
Öyle dediğin gibi ele geçiremiyorlar işte ele geçirdiğin an orayı yıkarlar. Öyle kolay değil o iş.
Aha yazdım senaryoyu;
Big-Mom'un Germa ile güçlerini birleştirmesini istemeyen diğer yonkoulardan Kaido adayı basıp Big Mom'u öldürür ve elindeki tableti alır. Bu sırada Luffy de Sanji'yi alarak kaçar. Ama daha mantıklı olarak Denizcilerin Amirallerle saldırması söz konusu olabilir. Ya da cp-0.

Aha yazdım senaryoyu;
Big-Mom'un Germa ile güçlerini birleştirmesini istemeyen diğer yonkoulardan Kaido adayı basıp Big Mom'u öldürür ve elindeki tableti alır. Bu sırada Luffy de Sanji'yi alarak kaçar. Ama daha mantıklı olarak Denizcilerin Amirallerle saldırması söz konusu olabilir. Ya da cp-0.
He Kaido tavuk öldürüyor ya gelir öldürür bir şey olmamış gibi gider.
Olum siz ne yeyip içiyosunuz la bana da deyin bende besleneyim o gıdalardan :)
Lan Yonkou savaşı nasıl bir şey olur sen biliyo musun ne saldırmasından bahsediyosun eğer öyle bir savaş olursa ikiside ölümün eşiğine gelir.
Öyle bir savaş bu zamana kadar olmamış bundan sonrada zor herkes kendi yolundan gidiyor bir birlerine bulaşmıyor. Bölge kuralını bile çiğneyenini görmedik daha dediğin işi biraz zor. Hatta imkansıza yakın.
Ulan Berkay :D

Disney hiç göründüğü kadar masum değildir hatta korkutucudur.O yüzden Disney karakterlerini harmanlaması gayet doğal.Miyazaki gibi bir cadı hikayesi de yazabilirdi ama o sahte neşenin ardındaki dehşete dikkat çekmek istemiş.Bence güzel de olmuş yonko arcı için.

He Kaido tavuk öldürüyor ya gelir öldürür bir şey olmamış gibi gider.
Olum siz ne yeyip içiyosunuz la bana da deyin bende besleneyim o gıdalardan :)
Lan Yonkou savaşı nasıl bir şey olur sen biliyo musun ne saldırmasından bahsediyosun eğer öyle bir savaş olursa ikiside ölümün eşiğine gelir.
Öyle bir savaş bu zamana kadar olmamış bundan sonrada zor herkes kendi yolundan gidiyor bir birlerine bulaşmıyor. Bölge kuralını bile çiğneyenini görmedik daha dediğin işi biraz zor. Hatta imkansıza yakın.
Ulan Berkay :D
İkiside ölümün eşiğine gelmez. Kaido zarar görür tabiki, yorulur ve hasar alır tayfadan kayıpları olur. Ve o ara Luffy'e de bir fırsat doğar. Tayfada tam kadro gelirse ancak indirirler o şekilde.

İkiside ölümün eşiğine gelmez. Kaido zarar görür tabiki, yorulur ve hasar alır tayfadan kayıpları olur. Ve o ara Luffy'e de bir fırsat doğar. Tayfada tam kadro gelirse ancak indirirler o şekilde.
Tamam berkay Kaido çizik bile almaz.
Ya Kaido kiminle kapışacak söyler misin ?
Kapışacağı kişinin ünvanı ne ?

Aynı ünvanı taşıyan iki kişi savaşacak ve birine hiç bir şey olmayacak bu nasıl olacak ?

Tamam berkay Kaido çizik bile almaz.
Ya Kaido kiminle kapışacak söyler misin ?
Kapışacağı kişinin ünvanı ne ?

Aynı ünvanı taşıyan iki kişi savaşacak ve birine hiç bir şey olmayacak bu nasıl olacak ?
Hiçbir şey olmayacak demedim. Abarttığın gibi ölümün eşiğine gelmez dedim. Oradan alacağı hasarla da Luffy'lerin ittifakı indirir zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık