Kıvrık kaşlı Zoro
İlginç bir tarzı var. Güzel yani.![]()
Bildiğin Zoro çizmiş adam, yeteneğini tamamen yitirdi artıkKıvrık kaşlı Zoro![]()
Zoro ve Nami bu serinin Adem ve Havva'sı gibi hepsinin soyları bu ikisinden geliyor.Bildiğin Zoro çizmiş adam, yeteneğini tamamen yitirdi artık![]()
o da olacak Kami'nin izniyle kardeşim, o günler de yakın inşallah...Usopp>Mihawk.
Zoro ve Nami diyorsunZoro ve Nami bu serinin Adem ve Havva'sı gibi hepsinin soyları bu ikisinden geliyor.![]()
Efsane yorum...Zoro ve Nami bu serinin Adem ve Havva'sı gibi hepsinin soyları bu ikisinden geliyor.![]()
Benimde ilk lakaplarını duyunca aklıma gelen şey bu oldu da Power Rangersin dili ucumdaydı çıkartamıyodum.Sanjinin ailesi power rangerstan esinlenmiş galiba.(Bir köşede dursun bu).
Zoro fanları uçmaya başlamış yine. Zoro şuan ne dof ne mihawk ne amiral seviyesindedir. Lawın bir iki tık altındadır bence. Sanjinin en büyük abisi dehşet güçlü çıkacak gibime geliyor oda kırmızı yumruk falan çıkabilir bilemiyorum. İşler değişik hal almaya başladı yeni arc efsane olacak gibime geliyor.
Serinin en psikopat kadını ilan ediyorum.
İlginç bir tarzı var. Güzel yani.![]()