Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 826: 0 ve 4

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suyun üstünde durmasını sağlayan ayakkabılarda bir nevi savaş teknolojisi olarak görülüyor olsa gerek direkt orada bu cumleyi kurdu çunku pekoms.
Daha neler var kim bilir. Sanjinin babası bilim adamı gibi birşey çıkmasın

Arkadaşlar mangada renkler belli olmadığından yeni kardeşlerin saçlarının rengini bilmiyoruz. Bende lakap renklerini google a yazdım " siyah(kara) yeşil pembe". Beş kardeşe beş renk lazım ve bunlarıda bünyesinde barındıran tek sayfayı buldum.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Anarşist_sembolizm

Sayfada sarı renkli bayrak da var. Eğer hepsinin saç renkleri aynıysa sanji siyah bayrak olabilir. Yok farklı olursa Baba vinsmoke siyah bayrak. diğer abilerde kırmızı ve mor bayrağı temsil ediyor olabilir.

E.Oda buna bağlayabilir gibime geliyor. Abla vinsmoke " Germa herhangi bir evi olmayan bir ulustur. Her hangi bir yeri yönetmiyoruz" dedi. Anarşik düzene çok benziyor. Ona rağmen çok büyük ağırlıkları var ve ortalıkta terör estiriyorlar ve dünya hükümetiyle pazarlık edebiliyorlar.

Şimdilik aklıma bunlar geldi. Ama renk kodları önemli gibi geliyor.

Bölüm tam anlamıyla mükemmel. Zaten kapaktan belliydi bölümün iyi olacağı :utan:
Kardeşler efsane. Küçük kardeşin sapık çıkması iyiydi. Ama eğer Sanji'nin yanında da Nami'ye sulanirsa kardeş kanı dökülebilir :/
Bigmom kendini teknolojik olarak da güçlendirmek için Germa 66 ile birlik olmak istemis. Teknolojileri ne boyutta acaba.
Ve Jimbei sahalara döndü :at:

Bu arada sanji'nin ablası üpmese şuan Geleceğin korsanlar kralı ölmüştü :artiz:
2 yıl zaman atlaması oldu adam 19 yaşına geldi halen aynı ya :artiz:

Bir teoriye göre Zoro adadan ayrılırken Mihawk'la düello yapmıştır ve gözünü çizdirmek pahasına kazanmıştır. Kapaktaki Mihawk'ın emekli amca tavrı da bunun göstergesi olarak yorumlanabilir.
Zaten bence Zoro şu an net amiral seviyesi Seri sonu Zoro'yu da KK seviyesi görüyorum.Oda zaten Luffy ve Zoro eşitler demişti bir 15 yıl önce.

Ek olarak bir şey daha şu saçma bölüm ile Marine'nin bir cacık olmadığı kesinleşmiş oldu.
Germa 66 Zamanında Bütün North blue hükmetmiş [ Nazi gibi sanırım ] bir örgüt ve gün olmuş gelmiş adamlar halen riveri'ye katılıyorlarmış O kadar kitap basmışlar.
Rezillik.
Millet diyordu da ben ODA Bleach gibi sıvayıp CP-0'yu oradaki 0. takım gibi yapmaz diyordum.Hadi geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık