Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 826: 0 ve 4

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknolojik donanım işi benim hoşuma gitmedi açıkcası tabii bunu söylemek için erken ama güçleri buna dayanıyorsa kötü olmuş. Sanji'nin kardeşleri iyi olabilir ama babasının kötü olmasını bekliyorum.

Hocam yalnız Reiju Yonji'ye tekme atıyor.
"...Sadece bakcakları kullanıyor" dememdeki espiri o değil :). Diğer aile üyeleri hem bacaklarnı hemde ellerini kullanıyor. Zaten bu dediğimide Yonji nin Reiju nun tekmesini elle karşılamasından yola çıkarak söyledim. Malum suikastci aile bide hem ellerde hemde ayaklarda özel ekipmanlar var.
@Entei iyi yakalamıssın dediğin çıkma ihtimali çok yüksek, Yonji de 4 yazıyor Reiju da 0 var.

mükemmel bir bölümdü ve her geçen bölümde daha da iyi ye gidiyor ve jınbeı nin dahil olma olasılığıda müthiş bir ayrıntı

Bölüm çok iyiydi. Sanji'nin ailesi daha evvelden de yazdığım gibi umarım Bigmom'un çöküş sebebi olur.

Sanji'nin ablası müthiş :utan: 1 ve 2 numarayı merak etmeye başladım. Ve tabi ki de ''BABA'' Vinsmoke'u. En kötü bir Mingo ayarı bekliyorum. Çok değişik yeteneklere sahipler gibi gözüküyorlar. Bu teknolojinin suyu ekmeği nerden geliyor acaba ? Ablaya göre ''ülkem'' diyebilecekleri bir toprakları yok ama yine de Reverie'ye katılma haklarına sahipler. Sanırım bu ekstrem bir durum. Çok güçlü oldukları için bazı konularda hak sahibi bir aile :respect:

Jinbei'nin ortaya çıkışı çok iyi oldu. Zaten Bigmom söz konusuysa onun da bu aralar sahne alması gerekiyordu. Olayın (Sanji) haberini duymuş olmalı. Bu arc sonu Jinbei gelir tayfaya. Artık zamanı gelmişti zaten :good:

Sevindiğim bir mesele daha önce Bigmom'un düşecek olması. En azından şimdilik olaylar o yöne doğru gidiyor. Kaido'nun daha sonraya kalması daha iyi olur benim açımdan.

Sanji güzel prim yapar. Balıkadamlar, belki Minkler, Vinsmoke'lar ve bizim tayfanın bir kısmı Mom'un inmesi için yeterli olur sanırım.

Son olarak kapak çok iyiymiş. Mihawk'ın Luffy ve Zoro'yu andıran iki nesneyle ortaya çıkması güzeldi. İkisi hakkında bir haber okuyor olması muhtemel. Perona'yı görmek de güzeldi. İlerleyen bölümleri merakla bekliyorum valla. Bakalım neler olacak.

O salyangozun her sahnede olanları dikkatle ve ciddiyetle izlemesi güldürdü:D ve artık Usopp'a laf etmeden evvel Coppa'ya laf edilmeli. Usopp'u bu bölümle birlikte geçmiş bulunmakta.

Luffy'de enteresan bir şekilde nadir ciddi bakışlarından birini yaptı.

Benimde spoilerde ki 4.'ün resmi görünce direk Zoro aklıma geldi .
çağırışım yapıyor bazı karakterler tip olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık