Bölüm çok iyiydi. Sanji'nin ailesi daha evvelden de yazdığım gibi umarım Bigmom'un çöküş sebebi olur.
Sanji'nin ablası müthiş

1 ve 2 numarayı merak etmeye başladım. Ve tabi ki de ''BABA'' Vinsmoke'u. En kötü bir Mingo ayarı bekliyorum. Çok değişik yeteneklere sahipler gibi gözüküyorlar. Bu teknolojinin suyu ekmeği nerden geliyor acaba ? Ablaya göre ''ülkem'' diyebilecekleri bir toprakları yok ama yine de Reverie'ye katılma haklarına sahipler. Sanırım bu ekstrem bir durum. Çok güçlü oldukları için bazı konularda hak sahibi bir aile
Jinbei'nin ortaya çıkışı çok iyi oldu. Zaten Bigmom söz konusuysa onun da bu aralar sahne alması gerekiyordu. Olayın (Sanji) haberini duymuş olmalı. Bu arc sonu Jinbei gelir tayfaya. Artık zamanı gelmişti zaten
Sevindiğim bir mesele daha önce Bigmom'un düşecek olması. En azından şimdilik olaylar o yöne doğru gidiyor. Kaido'nun daha sonraya kalması daha iyi olur benim açımdan.
Sanji güzel prim yapar. Balıkadamlar, belki Minkler, Vinsmoke'lar ve bizim tayfanın bir kısmı Mom'un inmesi için yeterli olur sanırım.
Son olarak kapak çok iyiymiş. Mihawk'ın Luffy ve Zoro'yu andıran iki nesneyle ortaya çıkması güzeldi. İkisi hakkında bir haber okuyor olması muhtemel. Perona'yı görmek de güzeldi. İlerleyen bölümleri merakla bekliyorum valla. Bakalım neler olacak.