Dragon'u herkes niye yanlış değerlendiriyor anlamadım gitti. Bu adam korsan değil, devrimci işte. BB'ye kafa tutamamış, adası yok edilmiş, şöyle olmuş, böyle olmuş niye bu kadar önemli ki? Adam BB'yi tokat manyağı yapsa ne olacak? Bu Dragon'a ne kazandır? Hiçbir şey.
Bu adamın en tehlikeli ve en çok aranan adam olmasının sebebi fiziki gücü ya da devrim ordusunun savaş gücü değil. Devrim ordusunun Dragon dışında o kadar güçlü olduğunu ben de düşünmüyorum. Zaten buna gerek de yok. Bu adamı yenecek birileri de illa ki bulunur. Bu adamın tehlikeli olmasının sebebi ideolojisi. Tabandan başlayan halk harekatı ortalığı duman eder. Adamın amacı belli: tepedeki aristokrat pisliklerin boyunduruğundan kaç tane masum insanı kurtarırsam ve ideolojimi aşılarsam bana kâr diyor işte.
Dragon deyince akıllara Fransız İhtilali gibi bir şey gelmesi gerekirken millet gidip bu adamı fatih gibi değerlendiriyor. Öyle bir dünya yok arkadaşlar. Zorbalıkla kimseye fikir aşılanmaz. Dragon dediğimiz adam fikir adamıdır.
Ek olarak; yöneticinin uyarısı da gelmiş ama foruma girmeyeli bu başlık altına yaklaşık 15 sayfa yazı yazılmış. Neredeyse bir saat inceledim çoğunun bölümle alakası yok. Başlık ne olursa olsun konu A şahsı B şahsını tokatlar, C şahsı yonkou seviyesi, D şahsı amiral seviyesi tartışmasına dönüyor. Gerçekten çok ilginç