Don sadece güçsüz değil ayrıca ezik de bir adam. Mom un yanında yer alabilme ihtimali bana düşük geliyor.Belki don krieg e falan bağlayabilir.İyi olurdu aslında Bm nin altına girmeleri.Zaten Ginle gl da karşılacağız gibi bir muhabetleri olmuştu.
Don sadece güçsüz değil ayrıca ezik de bir adam. Mom un yanında yer alabilme ihtimali bana düşük geliyor.Belki don krieg e falan bağlayabilir.İyi olurdu aslında Bm nin altına girmeleri.Zaten Ginle gl da karşılacağız gibi bir muhabetleri olmuştu.
Germa 66 diyorlar ya tamago onlara. Law ve Robin bile biliyor CP0'ı koskoca Yonkou'nun kimle iş yaptığını bilmemesi garip olur :SBu Vinsmoke dediklerimiz cp0'in ta kendisi olmasın? Posterdeki alive olayını ve Baratie-Kamabakka bilgilerini açıklar. Adamlar maske takıyor zaten. Kimlikleri belli değil.
Geçen hafta da Dragon'u aldırıyorlardı Yeni çıktı ya sıcak sıcak el yakıyor bölümler böyle. Önümüzdeki bölümlerde de dil yakacak.Şöyle bir yorumlara baktım bölümde sanki Lucci, Teach'i yenmiş gibi muhabbet dönüyor. CP0 Lucci mi la hemen herifi ilah yaptınız. Herif sonradan katılmış konumu belli değil gücü belli değil ne biçim çıkarımlar yapıyorsunuz ben anlamadım :/
Yok oyle degil ayak iste. Cp9 sozde gemi calisani idi onun gibi. Rol kesiyorlar yani. Cp0 olmalari gerektigi zaman da o beyaz kiyafetleri giyip maskeyi takiyorlar bitti. Kiyafetleri ve maskelerinden ötürü çoğu kişi tanir zaten cp0 diye ama Lucci diye tanimak başka bir olay.Germa 66 diyorlar ya tamago onlara. Law ve Robin bile biliyor CP0'ı koskoca Yonkou'nun kimle iş yaptığını bilmemesi garip olur :S
Cp9'ın kandırdığı kişiler water 7'lilerdi.Yonko başka water sevenliler başka.Hem demez mi koca yonko siz niye ortalardan kaybolup duruyorsunuz diyeYok oyle degil ayak iste. Cp9 sozde gemi calisani idi onun gibi. Rol kesiyorlar yani. Cp0 olmalari gerektigi zaman da o beyaz kiyafetleri giyip maskeyi takiyorlar bitti. Kiyafetleri ve maskelerinden ötürü çoğu kişi zaten cp0 diye ama Lucci diye tanimak başka bir olay.
Iyi de adamlarin isleri var? Yonkonun kili degil onlar. Koca germa66'nin liderleri. Müttefik bunlar Sai-Barto gibi. Cağırınca gelirler. 7/24 gemide değiller.Cp9'ın kandırdığı kişiler water 7'lilerdi.Yonko başka water sevenliler başka.Hem demez mi koca yonko siz niye ortalardan kaybolup duruyorsunuz diye
Aradaki farklı göremiyor musun?Abi gözlerime inanamıyom ya daha 3 gün önce Ace için mal, yenemeyeceği Akainu'ya daldı diyenler şimdi Kİdd'i, Kaido'ya artistlenip dayak yemesinden dolayı övüyorlar. Puhahaha ya bırakın bu işleri gençler ya.
Zoro'yuda ekliyeyim lütfen.Deli fişek ya. O kadar pervasız olan bir Luffy vardır Supernovalar arasında bir de Kid.