Güzel teoriFarkettim de bu arcın ağlak prensesi pudding olacak. Sanji ben evlenmek istemiyorum ama annem zorluyor kurtar beni çekecek yoksa sanji her türlü evlenir puddingle.
Güzel teoriFarkettim de bu arcın ağlak prensesi pudding olacak. Sanji ben evlenmek istemiyorum ama annem zorluyor kurtar beni çekecek yoksa sanji her türlü evlenir puddingle.
Dedesinden çok sürekli aklıma Roger geliyor. Garp'ın onun hakkında sözleri felan baya benzetiyorum. Diğer yandan Garp'a da benziyor.Dedesine çekmiş )
Geçen bölüm ki gazeteye bakarsan BB'yi kovalayan grup ve manşet olan kişi Lucciİşte ben hep diyorum görmediğiniz karakterleri gömmeyin diye . Çoğu kişi (hatırladığım) en fazla Sanji seviyesindedir belki Usopp diyordu adam yonkou ile vs atan gazetede söylenene göre yonkou kovalayan bir grupta. Yani dünkü birkaç ittifak kurup Kaidou'yu gömen arkadaşlara da gönderme olarak söylüyorum hiç bir şeyini görmediğimiz karakterler hakkında yorum yapmasak güzel olur diye .
Haki meyveyi mi iptal ediyor? Canı yanar ama lastik özelliği kalır.luff mangada 10larca yerde lastik olduğum halde niçin canım acıdı diyor. sen önce luffynin meyvesinin özelliklerini öğren sonra tartış.
Luffy&Kid&Law yenecek Kaido'yu. :////////////////////////////////////////////////////İşte ben hep diyorum görmediğiniz karakterleri gömmeyin diye . Çoğu kişi (hatırladığım) en fazla Sanji seviyesindedir belki Usopp diyordu adam yonkou ile vs atan gazetede söylenene göre yonkou kovalayan bir grupta. Yani dünkü birkaç ittifak kurup Kaidou'yu gömen arkadaşlara da gönderme olarak söylüyorum hiç bir şeyini görmediğimiz karakterler hakkında yorum yapmasak güzel olur diye .
luffy yılan kardeşlerle dövüşünde cani yaninca şaşırıyor. sen hala ne diyorsun. luffy kendisi canım yanmaz diyor bir çok yerde. garp yanağını sıkınca niye acıyor diyor. garptan yumruk yiyince cani acidiginda sanji şaşırıyor. sen hala re ro ro.Haki meyveyi mi iptal ediyor? Canı yanar ama lastik özelliği kalır.
Luffy&Kid&Law yenecek Kaido'yu. :////////////////////////////////////////////////////
İnşLuffy&Kid&Law yenecek Kaido'yu. :////////////////////////////////////////////////////
Yahu dostum, Rob Lucci Luffiyi fiziksel güç kullanarak komanın eşiğine getiren karakter.luffy yılan kardeşlerle dövüşünde cani yaninca şaşırıyor. sen hala ne diyorsun. luffy kendisi canım yanmaz diyor bir çok yerde. garp yanağını sıkınca niye acıyor diyor. garptan yumruk yiyince cani acidiginda sanji şaşırıyor. sen hala re ro ro.