Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 824: Küçük Korsan Oyunları

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 159 76.8%
  • İyi

    Kullanılan: 39 18.8%
  • Orta

    Kullanılan: 4 1.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 1 0.5%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 4 1.9%

  • Kullanılan toplam oy
    207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid bir daha Kaiodnun karşısına çıkamaz ,yemez.Amele sümüğü gibi yapıştırmış Kaido.
Kid Lufye ittifak olamaz.İlerde halkı yanına çekmesi lazım.Sivil halkı öldüren Kidi görünce halk ne der?Oda-senseide ayak altından çekti ustalıkla adamı.Sümük görevi görür en fazla.
 
Farkettim de bu arcın ağlak prensesi pudding olacak. Sanji ben evlenmek istemiyorum ama annem zorluyor kurtar beni çekecek yoksa sanji her türlü evlenir puddingle.
 
Savaşma ihtimalleri gözümüze sokulan ihtimal kabul ediyorum lakin şu hep kafamı karıştırıyor:Kid Luffy ile denk bi nova bence.şimdi o Luffy ile savaşırsa o da Luffy'yü kabullenecek.Ki olacak olan ve olmasından memnuniyet duyacağım şey de bu.Amaaaa.Ben açıkçası Kid'i Big Mom'ı indirecek ve Luffy ile beraber değilde karşı karşıya gelecek,Luffy'nin Wb'si olamasa bile Shiki'si olabilecek potansiyelde biri olarak görürdüm.Law'dan da hep bi üst çizgideydi bence.Law One piece kaçmıyor ya derken,Kid adam kesme-biçme işine başlamıştı bile mesela.O Dof'u hedeflerken Kid ve Luffy yonko hedefliyordu.Yani adam bayağı özenilmiş biriydi.Neyse yanıldığım %90 gibi şuan :/
 

karolla

Lucci normal olarak da zarar veriyordu Luffy'ye.

Kardeş haki meyveyi mi iptal ediyor? :/
Buggy kesilmiyordu Luffy'ye de bir şey olmayacak. Acısını çekerdi sadece.

Mesaj atarken az dikkat et yahu. Bir adamın mesajlarının %90'ı yanlış, dayanıksız şeylere mi dayanır?
luff mangada 10larca yerde lastik olduğum halde niçin canım acıdı diyor. sen önce luffynin meyvesinin özelliklerini öğren sonra tartış.
 
Belli olan bir şeydi ama yine de mangada belirterek muamma durum kırılmış oldu. Dof kesinlikle kurtarılamamış. Bir de tamago bile bege yi haklı buldu. Big mom korsanlarının olaylara bakışı bu demek ki. Zaten aralarında dostane bir ilişki olduğunu düşünmüyordum ama söylenmesi iyi oldu. Bakalım işin sonunda ne olacak. Yani pekoms oraya geldiğinde hiçbir şey demeyebilirler bile. Herkes ne yaptığını ve sonuçların ne olduğunu işlerin nasıl yürüdüğünü biliyor.

En önemli soru. Big Mom Sanji'nin baratie dönemini nereden biliyor? Daha o dönemde korsan bile değildi. Şimdi iki ihtimal var. Ya çalıştığı dönemde Big mom ile karşılaştılar ve yemek verdiler ya da öyle bir şey. Yahut ailesi orada çalıştığını biliyordu ve Big mom a söylediler. Bu durumda ilişkilerin epey eskiye dayandığı ortaya çıkar
 

kör topal

İşte ben hep diyorum görmediğiniz karakterleri gömmeyin diye :). Çoğu kişi (hatırladığım) en fazla Sanji seviyesindedir belki Usopp diyordu adam yonkou ile vs atan gazetede söylenene göre yonkou kovalayan bir grupta. Yani dünkü birkaç ittifak kurup Kaidou'yu gömen arkadaşlara da gönderme olarak söylüyorum hiç bir şeyini görmediğimiz karakterler hakkında yorum yapmasak güzel olur diye :D.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık