Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821: Anlaşıldı

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 114 57.0%
  • İyi

Kullanılan: 56 28.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 3.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yok biliyorum.

Bu arada Büyük ihtimalle Sanji` nin bireysel olarak ödülü artacak. Ne yapacak acaba merakla bekliyorum :)
Seri normal devam etse sanji'nin ödülü rahat 300 milyon vardı. Yani neler yapacak reis kestiremiyorum ben de. Aslında ödülü 77 değil de 66'dan başlasaydı ve 166 olarak devam etseydi ne güzel olurdu, yakışırdı sanji'ye.

@Nekomamushi güçlü falan değil o fil, jack yaralıydı hastaydı sorun bu olsa gerek, 3 gülle atışında yüklü hatunlar gibi ayılıp bayılma durumuna gelen fili kim napsın.Fiziksel güç ile o hortuma vurup yamultacak bi dunya karekter var seride :bilmem:
Yani diyosun ki Jack normal gücünde olsaydı o hortumu denizin üstünde durdurabilirdi kurtulurdu ? hmmm tmm.

Noo Hawkins ölmez.Gizli potansiyel var onda.Op de epik şekilde olmadı mı ölüm olmuyor.
Hawkinsde biat edecek bir tip görmedim açıkcası fakat Kid gibi asi - isyankar artist bir tipi olmadığı için Kaidonun ilgisini çekmeyebilir. Fakat Kaidonun ilgisini falcılık yeteneği çekebilir. Ya da kendini Hawkins'in bebeklerinden birine bilerek hedef ettirmiştir. Bakalım hawkinse vurayım ölecekmiyim diye deniyor olabilir :D

Seri normal devam etse sanji'nin ödülü rahat 300 milyon vardı. Yani neler yapacak reis kestiremiyorum ben de. Aslında ödülü 77 değil de 66'dan başlasaydı ve 166 olarak devam etseydi ne güzel olurdu, yakışırdı sanji'ye.
100 milyon civari daha bir artiş bekliyorum ben boşuna böyle geri düşmedi. Usopo bile geçti.Yakinda gazetede görürsek 270-280 falan şaşirmam ya da Bir daha ki ödül artisinda tavan yaptiracak :)

100 milyon civari daha bir artiş bekliyorum ben boşuna böyle geri düşmedi. Usopo bile geçti.Yakinda gazetede görürsek 270-280 falan şaşirmam ya da Bir daha ki ödül artisinda tavan yaptiracak :)
Diğerlerini de artıracaksa 200 milyon artması lazım en az. Artık 2. 3. adamların 400 500 leri görmeleri lazım yavaş yavaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık