Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821: Anlaşıldı

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 114 57.0%
  • İyi

Kullanılan: 56 28.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 3.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merak ettim acaba sesleri duyan başka insan varsa hükümette de sesleri duyan biri var mı acaba? Antik Krallık çok güçlü silahlar, D.ler derken hükümet bunları yok etmesi demek ihanet muhakkak vardır ama çok güzel bir plan komplo var bunu tasarlayan akıl ve güç ne acaba? Anlaşmazlık konusu ne? Garp ajan mı yoksa bu anlaşmazlığı bilip hükümeti mi haklı buldu da denizci oldu. Bence ilerde Antik Krallığı yıkan hükümet iyi çıkar ama sonradan hükümetin yozlaşmasi, kutsallar olayları yüzünden Hükümet bu hale gelmiş olabilirler. Yani ya Antik krallık iyi değilse hep hükümet kötü gözüküyor ama ilk başlarda yani Krallıği yok eden hükümet iyi olabilir. Sesleri duyma, antik silahlar ,meyveler, one piece bunlarin var olma amacı ne çok fazla silah var neye hazırlikti bu silahlar..

Kid boyun eğmez bi yapıda çizildi.Kolunu kaptırmış bi kere bu adam.Eğer yonkodan aşağısına kaptırmış olsa zaten kol verdiği düşmanından daha güçlü olan birine bilenmezdi.Eğer o yonkoya kolunu verdiyse gücünü gördüğü adama tekrardan karşılaşmak istemezdi.Demek ki bu Kidde mangal gibi yürek var ki düşsede kalkıp ilerlemek istiyor.Ben op evreninde Kid'i emelinden vazgeçirecek tek kişi olarak Luffy'yi görüyorum.Luffyden dayağı yediğinde gerçek kralıda öğrenecektir ;)

Olaylar aynen şöyle yaşanmıştır. Kaido Kid'de bir potansiyel görmüş asi tavrına tav olmuş yanına almak istemiş fakat Kid kabul etmemiş ardından bunu adam etmek için parmaklıklara tıkmış. Hawkins'i öldürmüş Appoda biat etmiştir.
Zaten Appo Kidi dünden satmaya razı Kide bizimkiler gibi ittifak lazım adam ölümüne gidecek bir psikopat :D
Noo Hawkins ölmez.Gizli potansiyel var onda.Op de epik şekilde olmadı mı ölüm olmuyor.

Emin ol şu Op aleminde ihanet edecek son kişilerden birisidir Kid. Adam zaten niyetini açıkca belli ediyor mesela Appo ilk geldiğinde mekanını patlatmıştı Kid'in Kid direk gördün mü killer ? hepinizi öldürücem diye yeteneğini kullanmıştı. Yani ihanet edecek birisi olsa direk niyetini söyleyip atar yapmaz bu adam öyle bi tinniyette değil. Buradan anladığım kadarıyla Kid sinirle hareket edip düşünmeden davranıyor. Onu yönlendiren kişi ise Killer.
O tayfayi Shanks`in tayfaya benzetiyorum Beckman` a öyle bir adammis Kilker okaylar düşünüp olaylari hazirlayan kişi Kid ise bitirici olarak görünuyor. Killer icin Zoro` nun akıllısı diyebiliriz :)
Kid bioe ihanet edebilir seride ihanet etmeyecek çok az kişi sayabiliriz. En kötü ihtimalle Kide bir gaz ver Luffy ittifaktan sonra seni bitirecek diye hemn dalmaya kalkar. Bir de ittifaka Deli adam değil akilli adam lazim Luffy yetiyor :D

@Nekomamushi güçlü falan değil o fil, jack yaralıydı hastaydı sorun bu olsa gerek, 3 gülle atışında yüklü hatunlar gibi ayılıp bayılma durumuna gelen fili kim napsın.Fiziksel güç ile o hortuma vurup yamultacak bi dunya karekter var seride :bilmem:

Kid boyun eğmez bi yapıda çizildi.Kolunu kaptırmış bi kere bu adam.Eğer yonkodan aşağısına kaptırmış olsa zaten kol verdiği düşmanından daha güçlü olan birine bilenmezdi.Eğer o yonkoya kolunu verdiyse gücünü gördüğü adama tekrardan karşılaşmak istemezdi.Demek ki bu Kidde mangal gibi yürek var ki düşsede kalkıp ilerlemek istiyor.Ben op evreninde Kid'i emelinden vazgeçirecek tek kişi olarak Luffy'yi görüyorum.Luffyden dayağı yediğinde gerçek kralıda öğrenecektir ;)
Son iki cümle hariç sonuna kadar katılıyorum. +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık