Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821: Anlaşıldı

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 114 57.0%
  • İyi

Kullanılan: 56 28.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 3.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid parmaklıklar ardında yatıyor. Reis kimseye boyun eğmez. Serideki favori karakterim bizim ittifağa katılsın başka birşey istemiyorum :D
Zannetmiyorum o durum da ya Kaido bunlara daldi yada bunlar emrine girdi Kaido`nun görünen o ki Apo emrinde Ya bizimkiler Kaido ile karşi karsiya geldigin de Kid bizimkioerin yanina geçecek ya da büyükler yavaş yavaş düşecekler :)

Zannetmiyorum o durum da ya Kaido bunlara daldi yada bunlar emrine girdi Kaido`nun görünen o ki Apo emrinde Ya bizimkiler Kaido ile karşi karsiya geldigin de Kid bizimkioerin yanina geçecek ya da büyükler yavaş yavaş düşecekler :)
Olaylar aynen şöyle yaşanmıştır. Kaido Kid'de bir potansiyel görmüş asi tavrına tav olmuş yanına almak istemiş fakat Kid kabul etmemiş ardından bunu adam etmek için parmaklıklara tıkmış. Hawkins'i öldürmüş Appoda biat etmiştir.
Zaten Appo Kidi dünden satmaya razı Kide bizimkiler gibi ittifak lazım adam ölümüne gidecek bir psikopat :D

Birşeyleri görmeden mi ? Sence bu sayıda serinin bilinen en yüksek kelle ödülüne sahip ve aynı zamanda dünyanın en güçlü yaratığı olarak bilinen Yonkounun sağ kolu ve Luffy'nin güçlü görünüyorsun dediği düzeyde olan iki mink ile 5'gün 5'gece dinlenmeden savaşan o da yetmiyor 1 Amiral 1 Eski Filo Amirali 1 Koramiralin bulunduğu Filoya dalıp sağ çıkan birisi Zoan türü olan ve normal hayatta hayvanların en dayanıklılarından birisi olan Zou Zou modelinin antik versiyonunu yiyen Jack bile Zunishanın hortumuna karşı çaresizce bakıyor bu yetmez mi ? Şu hayvanın tükürmesi bile Denizde tsunamiye yol açar.
Kardeşim ben jack gücsüz mü dedim öyle birşeymi yazdım afbuyur.Sen genelleme yapıp logia haricinde kimse bir şey yapamaz diyorsun denizde, bu kesinlik nerden geliyor nasıl bu kadar emin olabiliyorsun simdi wb cıksa yada shanks cıksa denizde karsılaşsa bir şey yapamiyacakmılar ? Denizimi boyliyacaklar ben bunu anladım senin o cümlenden.

O zaman biraz da luffy'i övelim o da bir ayar yesin. :D

Şaka bir yana herkes rahat olsun Kid konusunda. Sırtından bıçaklandı, ihanete uğradı belki ama kalkmasını bilmiştir. Hem belli mi olur Kid Kaido'ya öptürüyordur belki elini olmasa da yerleri. :)
O son yazdiğini okumadim say :)
Keşke Luffy tek başina Marineyi basmaya gidecek deseydin daha az şaşırırdım. :D

Olaylar aynen şöyle yaşanmıştır. Kaido Kid'de bir potansiyel görmüş asi tavrına tav olmuş yanına almak istemiş fakat Kid kabul etmemiş ardından bunu adam etmek için parmaklıklara tıkmış. Hawkins'i öldürmüş Appoda biat etmiştir.
Zaten Appo Kidi dünden satmaya razı Kide bizimkiler gibi ittifak lazım adam ölümüne gidecek bir psikopat :D
Kid bizimkilerin çok işine yarar fakat Kid biraz farkli bir adam o ittifakta herkes bir birine ihanet edebilir. Robin`in dediği gibi ittifaklar sonunda coğu zamwn ihanetle sonuçlanir. Bizim Luffy-Law` da öyle bir olay yaşanmaz o yüzden ayni Law gibi bir adam lazim o da tabi ki X Drake olacak. Ben onu bekliyorum :D

Bence kid,in parmakliklar ardina düsmesindeki neden luffyle ittifak yapmasini saglamak icin
oda bunun sinyalin zaten sabondy,de vermisti luffy kaido,yla savasi sirasinda kid kurtulucak ve law kid luffy
ücü birden kaidoyu indirecekler.

Kardeşim ben jack gücsüz mü dedim öyle birşeymi yazdım afbuyur.Sen genelleme yapıp logia haricinde kimse bir şey yapamaz diyorsun denizde, bu kesinlik nerden geliyor nasıl bu kadar emin olabiliyorsun simdi wb cıksa yada shanks cıksa denizde karsılaşsa bir şey yapamiyacakmılar ? Denizimi boyliyacaklar ben bunu anladım senin o cümlenden.
Ben sen Jacka güçsüz dedin diye bu örneklemeyi yapmadım kardeşim , benim düşünceme ve bu kadar emin konuşmama neden olan şeyler şunlar ;

1 - Bu hayvan One Piece evrenindeki en büyük canlı.
2 - Bu hayvanın kişisel bir iradesi var.
3 - Bu hayvan ile Denizde Logia kullanıcısı olmadan savaşabilecek karakter yok denebilecek kadar az. Biraz mantıklı düşünürsen bu hayvanı Logia olmadan yenebilecek birisi bile ölüsünün altında kalıp denizin dibini boylar. En basit örneği ise dün çıkan sayıda Oda bize gösterdi. Hayvan tek bir hortum sallayışında koskoca filoyu darmaduman etti.
Ha diyebilirsin Gura Gura No mi ile deprem yapıp hayvanı deniz altında bırakırlar ya da düşürürler diye fakat bunun sonucunda bunu yapan kişide sağ kurtulamaz emin ol. Bu hayvanın cüssesini sadece denizin üstündeki kadarı ile görüyosun. Görünmeyen tarafı bu denizde yürümesine olanak sağlayan görünen bacaklarının birde görünmeyen tarafı kadar uzun bacakları mevcut. Bana sakın bu hayvanı Logia harici birisi indirirse sağ kurtulur yaptığı yanına kar kalır deme.
4 - 2.Seçenekte hayvanın iradesi olduğunu vurguladım. Hayvan konuşabiliyor ve kendini tanıtabiliyor. Antik Zamanda işlediği bir suç nedeniyle sonsuzluğa yürümeye mahkum edilmiş savaşması yasaklanmış. Bu hayvana izin almadan savaşma yetkisi verildiğini düşündüğüm zaman Denizde herhangi bir geminin üstünde dorikisi yüksek olsada Logia kullanıcısı olmayan birisinin bu hayvana karşı bir şansı olduğunu sanmıyorum. En basitinden şöyle az tuzlu deniz suyunu içine çeker rakip filoya tükürür gene batırır :D

Diren Jack, Hepimiz Jackiz:D

Luffynin, Roger için her şeyin sesini duyan biriydi lafına bu bölümde bir kez daha vurgu yapıldı bunu da es geçmemek lazım:D

Kid bizimkilerin çok işine yarar fakat Kid biraz farkli bir adam o ittifakta herkes bir birine ihanet edebilir. Robin`in dediği gibi ittifaklar sonunda coğu zamwn ihanetle sonuçlanir. Bizim Luffy-Law` da öyle bir olay yaşanmaz o yüzden ayni Law gibi bir adam lazim o da tabi ki X Drake olacak. Ben onu bekliyorum :D
Emin ol şu Op aleminde ihanet edecek son kişilerden birisidir Kid. Adam zaten niyetini açıkca belli ediyor mesela Appo ilk geldiğinde mekanını patlatmıştı Kid'in Kid direk gördün mü killer ? hepinizi öldürücem diye yeteneğini kullanmıştı. Yani ihanet edecek birisi olsa direk niyetini söyleyip atar yapmaz bu adam öyle bi tinniyette değil. Buradan anladığım kadarıyla Kid sinirle hareket edip düşünmeden davranıyor. Onu yönlendiren kişi ise Killer.

Kid boyun eğmez bi yapıda çizildi.Kolunu kaptırmış bi kere bu adam.Eğer yonkodan aşağısına kaptırmış olsa zaten kol verdiği düşmanından daha güçlü olan birine bilenmezdi.Eğer o yonkoya kolunu verdiyse gücünü gördüğü adama tekrardan karşılaşmak istemezdi.Demek ki bu Kidde mangal gibi yürek var ki düşsede kalkıp ilerlemek istiyor.Ben op evreninde Kid'i emelinden vazgeçirecek tek kişi olarak Luffy'yi görüyorum.Luffyden dayağı yediğinde gerçek kralıda öğrenecektir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık