Kardeşim ben jack gücsüz mü dedim öyle birşeymi yazdım afbuyur.Sen genelleme yapıp logia haricinde kimse bir şey yapamaz diyorsun denizde, bu kesinlik nerden geliyor nasıl bu kadar emin olabiliyorsun simdi wb cıksa yada shanks cıksa denizde karsılaşsa bir şey yapamiyacakmılar ? Denizimi boyliyacaklar ben bunu anladım senin o cümlenden.
Ben sen Jacka güçsüz dedin diye bu örneklemeyi yapmadım kardeşim , benim düşünceme ve bu kadar emin konuşmama neden olan şeyler şunlar ;
1 - Bu hayvan One Piece evrenindeki en büyük canlı.
2 - Bu hayvanın kişisel bir iradesi var.
3 - Bu hayvan ile Denizde Logia kullanıcısı olmadan savaşabilecek karakter yok denebilecek kadar az. Biraz mantıklı düşünürsen bu hayvanı Logia olmadan yenebilecek birisi bile ölüsünün altında kalıp denizin dibini boylar. En basit örneği ise dün çıkan sayıda Oda bize gösterdi. Hayvan tek bir hortum sallayışında koskoca filoyu darmaduman etti.
Ha diyebilirsin Gura Gura No mi ile deprem yapıp hayvanı deniz altında bırakırlar ya da düşürürler diye fakat bunun sonucunda bunu yapan kişide sağ kurtulamaz emin ol. Bu hayvanın cüssesini sadece denizin üstündeki kadarı ile görüyosun. Görünmeyen tarafı bu denizde yürümesine olanak sağlayan görünen bacaklarının birde görünmeyen tarafı kadar uzun bacakları mevcut. Bana sakın bu hayvanı Logia harici birisi indirirse sağ kurtulur yaptığı yanına kar kalır deme.
4 - 2.Seçenekte hayvanın iradesi olduğunu vurguladım. Hayvan konuşabiliyor ve kendini tanıtabiliyor. Antik Zamanda işlediği bir suç nedeniyle sonsuzluğa yürümeye mahkum edilmiş savaşması yasaklanmış. Bu hayvana izin almadan savaşma yetkisi verildiğini düşündüğüm zaman Denizde herhangi bir geminin üstünde dorikisi yüksek olsada Logia kullanıcısı olmayan birisinin bu hayvana karşı bir şansı olduğunu sanmıyorum. En basitinden şöyle az tuzlu deniz suyunu içine çeker rakip filoya tükürür gene batırır