Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821: Anlaşıldı

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 114 57.0%
  • İyi

Kullanılan: 56 28.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 3.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu Luffy'nin Roger gibi herşeyin sesini duyup hiç bir şey yapamasının amacını anlayamadım. Yani mangaka bu herşeyin sesini duyma özelliğini luffye verip aynı sesi duyan başka birisini yaratıp emiri o kişiye verdirtmesi neler düşündüğünü merak etmeme neden olan sebeplerden birisi. @troysi55 'ninde dediği gibi momo shirahoshi yaratıkları Luffy hepsini kontrol edecek büyük ihtimal. Tabi bu hepsine dediğim kişiler antik silahları kontrol edebilecek ayrı kişiler + Luffynin maceralarının sonuna kadar edindiği müttefikler olacak büyük ihtimal. Rogerinde eksik olan özelliği etrafındakileri müttefik haline getirememesi olabilir. Tek bir adamı için koskoca orduyu öldüren bir adam kendisi zira :D
Yahu ben bu durumu taa Ray bunlara Rogeri anlatırken yadırgamıştım"Evet duyuyor ama neden iletişime geçmiyor,karşılık vermiyor "diyordum.Şimdi Luffy Rogerin "ötesi" olacağı için belliydi ses duyma gücü uyanacağı.Ama sırf duymadan ibaretse pek bir işe yaramaz .Troy-kun'unda dediği gibi madem Luffy Rogerin "ötesi" olan D. o zaman "Herşeyin sesini duyuyorsa Hewrşeyi de kontrol edebilmeli" bencede.Çünkü Luffy Rogeri aşacak olan adam.
Acele etmeyelim şimdilik sadece duyma gücü uyanıyor olabilir kontrol etmede muhtemelen zamanla olur.Momo da farklı onun ki babadan nmiras.Zaten bu bölümde de tam kontrol edemediği belli.Zorkluk,aşırı stres altında patlayan güç.Luffynin ilk h.haki salmalarının benzeri gibi.Zamanla Zunishayla konuşup dost bile olabilir.

Aslında böyle düşünmek ve düşündüklerinin yazar tarafından çizilip haklı çıkmak insana ayrı bir zevk veriyor eğlenceli.
Bazen kimsenin bakmadığı taraftan bakmak lazım. Forumun %95 'i Momonun Pone yada Raizonun sesini duyduğunu söylerken benim gibi 1-2 Kişi Zunishanın sesini duyuyor diye düşündü. Zaten Oda artık bunu adet edindi çoğunluğun düşünmesini istediği bir sebep verip arkaplanda başka birşeyler kurguluyor ertesi hafta tüm tahminler yalan oluyor :D

Eğer Luffy'de bir antik silah ise hiç şaşırmam ve kontrol edebileceği bir yaratık olursa olacak yaratıklar ;

- En güçlü ihtimal ismindende anlaşılacağı üzere Maymun. Üstüne biner Maymun Kral diye gezinir ortada :D
- Ejderha

ve son olarak Dinazor.
Aslinda az once verdigin ornek icin baska bir yorum okuyarak, Brann ile tam olmasada az bir baglantisi var. Nasil? Brann'i diger varg'lardam ayiran en buyuk ozellik agacla birlesip kendi varligini yok edip manevi bir sekilde yari somut olarak yasamasi. Bu ona nasil bir guc veriyordu diyecek olursan, Brann butun gecmisi Westeros'ta baglandigi butun 100lerce yil yasayan Yurek agaclarinin gecmisini gorebiliyordu. Ve bunu baska insanlara aktarabiliyordu. Momo'da ise benzer bir durum olabilir. Filin gozune girip Jacki gordugu gibi, O filin gecmiste yasadiklarinida gormus olabilir. Bu nedenle onceki sayida bende Roger ile tanistim ama kucuktum demis olabilir

Haftaya Kid,Kaido diğerleri gözükür.Çok iyilik bölüm olacak.Arada Shanks'ın da adı geçebilir.Sanji tarafını da düşük bi ihtimal çizebilir.:D

kör topal

Kid kim köpek Kaidou'ya rest çekicek? Ya o da biat etmiştir ya da dayağı yemiştir. Yoksa Kaidou'ya atarlanıp gidicek biri değil ya Kaidou Kid'i dövdü de Apoo korkup biat etti yada hepsi birden. Belki altından başka bir şey de çıkar bilemiyorum ama şu anki duruma göre bence biat etmiştir.

kalkabilmesi için duracağı bir yer lazım 5 gemide suyun dibinde :D
Özel güçlü biri veya ilahi bir olay olmaz ise Jack sizlere ömür.

Üstüne üstlük bir şans hayatta ise bu adam daha savaş mavaş yapmaz dağa çıkıp buda felan olur :ehe:
Yonkou sağ kolunu ve mamut meyvesini bu kadar kolay harcadı diyorsun yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık