Kuş kafesi açsa ortada fil falan kalmazdı. Dofy bunların patronlarıyla ortak, diğerlerini sallamaz.@gyjbsch Birde bu Jack i Dofla kıyaslıyorlar.Doflamingo,Jacki suya götürür,susuz geri getirir.
Kuş kafesi açsa ortada fil falan kalmazdı. Dofy bunların patronlarıyla ortak, diğerlerini sallamaz.@gyjbsch Birde bu Jack i Dofla kıyaslıyorlar.Doflamingo,Jacki suya götürür,susuz geri getirir.
Zoro bir nevi olabilir ama Sanji demek... abartmaya gerek yok.Jackin kesinlikle dolduma bi karakter oldugu anlasildi o saldiriyi zoroya yapmis olsa hortumu lime lime olurdu
bu adam hortuma karsilik verbilirdi sunucta kaidonun sag kolu niye vermedi.
Bu Bölümle birlikte tam anlamiyla anlasilmis oldu ödüller kesinlikle güce bakarak verlmiyo zoronun hatta sanjinin bile jackden daha güclü oldugnu anladim.
Filler yanlış hatırlamıyosam öğrenebilen tek hayvanlar. Yani köpekde öğrenir s*çmayı oturmayı kalk demeyide Fillerin durumu farklı diye biliyorum ben eğer buradan yürürsek Momo ile normal bir arkadaş dost gibi bütünleşebilirler dediğin gibi. Momonun şuan ki gücü çok tehlikeli bir güç. Hayvanın gözüne girdi Jack ve filosunu gördü. Bu kareden sonra aklımda oluşan soru işaretleri şunlar. Momonun hayvanın beynine girip gözüyle görmesi sadece hayvana özel bir durum mu ? Yoksa çoğu kişi üzerinde kullanabildiği bir güç mü ? veya meyve gücü mü ? Zira Rogeri tanıması bu soruların cevabını aramamdaki en büyük sebeplerden birisi. Eğer sadece hayvanın beynine girip onu yönetebiliyosa ve bu hayvanın yaşadığı şeyleride beynine girdiğinde anımsayabiliyosa Rogeri tanımasıda bu nedenden ötürü olabilir.Yahu ben bu durumu taa Ray bunlara Rogeri anlatırken yadırgamıştım"Evet duyuyor ama neden iletişime geçmiyor,karşılık vermiyor "diyordum.Şimdi Luffy Rogerin "ötesi" olacağı için belliydi ses duyma gücü uyanacağı.Ama sırf duymadan ibaretse pek bir işe yaramaz .Troy-kun'unda dediği gibi madem Luffy Rogerin "ötesi" olan D. o zaman "Herşeyin sesini duyuyorsa Hewrşeyi de kontrol edebilmeli" bencede.Çünkü Luffy Rogeri aşacak olan adam.
Acele etmeyelim şimdilik sadece duyma gücü uyanıyor olabilir kontrol etmede muhtemelen zamanla olur.Momo da farklı onun ki babadan nmiras.Zaten bu bölümde de tam kontrol edemediği belli.Zorkluk,aşırı stres altında patlayan güç.Luffynin ilk h.haki salmalarının benzeri gibi.Zamanla Zunishayla konuşup dost bile olabilir.
Daha hiç bir şey belli değil, kimse nasıl olsa ölmüyor.Ohhhhhhhhh.Şu resimden yapılan çıkarımları bi daha görmeyeceğiz artık :/
Yedirmedi işte. Adadan birinin yenmeyeceği barizdi. En azından tek başına yenmeyeceği barizdi.Sen Jack'i Kaido arcından önce yedirmez demiyormuydun?
Yonkou sağ kolunu tek kalemde diyosunHarcayan şey büyük ihtimal antik silah olduğu için sorun olmaz gibi geliyor.
Bence bu karedeki Fil en başından Zunishayı temsilen çizilmişOhhhhhhhhh.Şu resimden yapılan çıkarımları bi daha görmeyeceğiz artık :/
Yalnız şöyle bir şey olabilir bu resim.Bence bu karedeki Fil en başından Zunishayı temsilen çizilmiş
Bu arada oylamayı niye açık yapmadın kimin neye oy verdiğini göremiyoruzBence bu karedeki Fil en başından Zunishayı temsilen çizilmiş